Arama sonuçlarınız

1. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye dostum olayı çözdüm ya siz gölgeleme falan dediniz jeton düştü ben gölgelemeyi açmıştım bilmeyen arkadaşlarda öğrensin gölgelemeyi açtığınızda harita üzerinde yerleşim yerlerinin adı çıkmıyor gölgelemeyi kapattığınızda herşey normal olarak gözüküyor yine teşekkürler

2. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye evet bende de navcity var ama bu olayı bir türlü çözemiyorum hani maosu imlecini o gölgelemenin üzerine getirdiğimde yerin adı beyaz dikdörtgen içinde çıkıyor ama uçuş esnasında birde onunla uğraşamam açıkçası zaten arada bir göz atıyoruz ondada nerenin yanından...
  3. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye teşekkür ederim ama zoom yaparakta çözemedim sorunu daha öncede denedim arkadaşım ama hızlı gittiğimden kaynaklanmıyor sanırım cünkü haritanın güncelleme hızı yeterli oluyor bunun yanında örneğin şu anda batmandayım batmana yaklaşırken şehirin adını ekranda göstermiyor...

4. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye arkadaşlar yeni garmin 60 cx gps aldım bütün topoğrafik haritalar yüklü ancak sıkıntım var şöyle ki ben pilotum ve irtifadan giderken gps'te örneğin 100 knot hızla giderken yanından gectiğim veya üzerinden geçtiğim il ilçe köy veya üzerinden geçtiğim dağların adlarının...
  5. K

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım bide 60 csx de barometrik altimetre var bu sistem pek uygun değil zaten helikopterde pitostatik sistemle ben bunu karşılıyorum gps destekli altimetresi olması daha uygun ... teşekkürler...

6. K

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim olayı biraz daha acsam cok daha iyi olacak sanırım ben gps'i helikopterde ortalama 100 knot hızla giderken kullanacağım ve özellikle harita olarak gelişmiş olması gerekli ve hata toleransı düşük olmalı ve güvenirliği çok...

7. K

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım arkadaşlar bana da havacılıkta kullanabileceğim bir gps önerebilir misiniz özellikle uçarken benim için önemli olan konu pusula nın hatasız çalışması ki buda gps bağlantılı olmasını zorunlu kılıyor bunun yanında harici sd kart girişi olsun ve özellikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri