Arama sonuçlarınız

1. kız babası

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Kamp benim işim bayramdan sonra organize olalım

2. kız babası

Hop istanbul fındıkzade kampçı +1
  3. kız babası

Aynen öyle. Lefkoşalıyım, Girne'de çalışıyorum. Önümüdeki birkaç yıl Türkiyedeki herhangi bir organizasyona katılmam mümkün değil gibi. Bakalım, düğünden sonra şu anda nişanlım o zaman eşim olacak olan sevdiceğimle düzenleyeceğiniz bir organizasyonda yer almayı çok isterim. Bu arda kuzenimi de...

4. kız babası

Ilk Deneyim Için...

Çadır (mevsime uygun / hafif) Kamp bıçağı + çakı Mat + Uyku tulumu Uygun hacimde ve su geçirmeyen bir Kamp Çantası Fener + pil + yedek pil İlk yardım seti (oksijenli su, terramycin krem, bepantol, yara bandı, sargı bezi, yara tozu, parol, kullandığınız ilaçlar) Kalın ip * + ince ip + bileklik ip...

5. kız babası

Şile / Hacılı / Kamp / Fotolar

vakit kaybetmeden burada kamp yapmak gerek harika biyer .
  6. kız babası

Kamp Malzemesi Için Tavsiyenize Ihtiyacım Var

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-3-freshblack-cadir-id_8357355.html imkanın varsa linkteki çadırı tavsiye ederim 2 kişilik şişme matı içine koydugunda kenarlardaki boşluklara diger malzemelerini koyabilirsin
  7. kız babası

Ilk Deneyim Için...

günaydın herkeze yarın için kamp organizasyonu varmı ?

8. kız babası

Ilk Deneyim Için...

bu hafta sonu binek aracım ile katilabilirim detaylari bekliyorum

9. kız babası

Ilk Deneyim Için...

kendi arkadaşlarınızla organize edeceginiz kampa katılabilirim kamp alanına binek araç ile gelecegim ( offrod aracını sattım ) uygun bi yer olursa süper olur
  10. kız babası

Ilk Deneyim Için...

Süper :) haftaya bi kamp organizesi yapalim o zaman

11. kız babası

Ilk Deneyim Için...

Nerde bu kampçılar yagmur yagınca vazmıgeçtiniz kamp yapmaktan ?
  12. kız babası

Ilk Deneyim Için...

Merhaba hafta sonu kamp planlariniza bende katilmak @ slm hoşgeldiniz .
  13. kız babası

Ilk Deneyim Için...

olur tabiki buradan hafta sonu kamp organizesi planlayıp gelmek isteyen arkadaşlarla kamp yapabiliriz.

14. kız babası

Hangi Çadırı Almalıyım?

Merhaba ben 1 yıldır arpenaz 4,2 kullaniyorum fiyatina göre kalitesi çok iyi bence çadıra fazla bütçe ayirmak yerine iyi bi uyku tulumu alman senin için daha iyi olur. ayrıca çadır seçimi yaparken eşya saklama alanı veya salon u olan çadır alırsan sorun yok ama sadece odasız saklama alansiz...
  15. kız babası

Ilk Deneyim Için...

Merhaba ben İstanbul civarı bi çok bölgede kamp yapıyorum genelde c.tesi 15-16 arası yola çıkıp pazar hava durumuna göre öglen veya akşam dönüyorum siteden benim saatlerime uyabilecek arkadaşlar var ise bi tanışma kampı ayarlıyabilirim ilk kamp için şile yolu üzerinden ömerli barajı kenari çok...
  16. kız babası

26,12,2015 Hudoff Ömerli Baraji Kampi Görselleri

Teşekkürler . Bundan sonraki kamp organizasyonlarımızı offroad organizemiz gibi buradan paylaşacagız herkezi bekleriz .

17. kız babası

26,12,2015 Hudoff Ömerli Baraji Kampi Görselleri

gece çok soguktu kocaman ateşimiz sayesinde üşümedik grupta 3 elektrikli battaniye vardı birini benim kızım kullandı digeri bendeydi yatmadan evvel uyku tulumunun içinde çalıştırmıştım yatarken sıcaktan kapatmak zorunda kaldım :) sabah erken saatlerde bol sisli bi havada uyandık sonrasında güneş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri