Arama sonuçlarınız

1. kermia

Çok Gezen Kampçılara Sorular Önemli Lütfen Acil Bakarsanız Sevinirim :)

Merhabalar. Olaya uzaktan baktigim ve kendime gore yorumlayacagim icin muhtemelen negatif tepkiler alma olasiligim var ama yinede icimden geceni yazacagim. Oncelikle "kamp" dedigimiz olay bence ucretli yerlerde yapilan aktiviteye verilecek isim degildir. O tarz yerlerde yapilan olsa olsa...

2. kermia

Hepberaber Yeni Bi Defender Toplayalim

Hayirli olsun. Fotograftan iscilik kalitesi belli degil ama renk secimi mukemmel. Kolay gelsin, takipteyim.
  3. kermia

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Jimnynize bayildim. Kazasiz belasiz surmek nasip olsun.

4. kermia

Izlemeyenler Için

1.6 vitara makinesi swaplanmis kilitli difransiyelli samurai larin, benim diyen araclarin cikamadigi yerlere cikdigina sahidim :) bence alasini yapar.
  5. kermia

Izlemeyenler Için

YouTube watch?v=kMl3HEsMc8k Link paylaştığımda da video olarak post'a gömüyor, o yüzden araya boşluk koydum siz kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırdıktan sonra aradaki boşluğu silersiniz.

6. kermia

Izlemeyenler Için

highoutput mesaja medya olarak gömdüğüm video. Ben görebiliyorum diğer üyelere görünmüyor mu acaba? Neyse linki kopyalayıp yapıştırıyorum.

7. kermia

Izlemeyenler Için

Herkese merhabalar. Youtube'da gezinirken rastladığım bu videoyu izlemeyen değerli üyeler için paylaşmak istedim. Keyifli seyirler. :)
  8. kermia

Offroad Caravan Saşe Ve Süspansiyon Imalatı

Merhabalar. Herhangi bir gelişme var mı acaba ? Proje yarım mı kaldı?
  9. kermia

Kendin Yap - Teardrop Projem

Proje yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Kolay gelsin, takipteyim.

10. kermia

@kermia aramıza tekrar hoş geldin :) kıbrıslı olduğunu söylemişsin giriş mesajında, ve mesafeden dert yandığına göre sanırım yaşadığın yer de orası, haklı mıyım :( Aynen öyle. Lefkoşalıyım, Girne'de çalışıyorum. Önümüdeki birkaç yıl Türkiyedeki herhangi bir organizasyona katılmam mümkün değil...

11. kermia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşbulduk BerkukS :) Çadır kamplarının tadını doyasıya yaşamış biri olarak ben artık karavana yönelme zamanımın geldiğini düşünüyorum. Nişanlıyım ve malum kadınlar bizlere nazaran çadırdan daha az zevk alıyor :) O yüzden nişanlımın da konforunu sağlayabileceğim uğraş olan karavana yöneliyorum...

12. kermia

Tamda bugün kuzenimle konuştuğumuz olay. Ama maalesef biz de uzağız :)
  13. kermia

Hayat devinimden ibarettir. Yola çıkan, yolda kalmaz!

Hayat devinimden ibarettir. Yola çıkan, yolda kalmaz!
  14. kermia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

''Ben Geldim'' :) Burada uzun uzun hayat hikayemi anlatmaya gerek var mı bilemedim, o yüzden çok kısa bir özet geçiyorum. Kıbrıslıyım. Çok küçük yaşlardan itibaren 'kampçılık' ve 'izcilikle' uğraştım. Yıllardır içimde biyerlerde gizli olan yoldan çıkma tutkumu gerçekleştirmek adına yakın zamanda...

15. kermia

Hayat devinimden ibarettir. Yola çıkan, yol da kalmaz!

Hayat devinimden ibarettir. Yola çıkan, yol da kalmaz!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri