Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada Başoğlu uncle modelini de inceleme fırsatım oldu
Fakat cam sayısı bana çok az geldi içerisi çok basık duruyor cam yetersizliğinden uncle 2 model olarak üretilmiş
3.70 - 735 kg
- 2 kişilik ranza
- Çift kişilik yatak
- Tek gözlü ocak
- 90 lt Büro tipi buzdolabı
- 60 lt temiz su tankı...
Arkadaşlar yeni bir karavanla tekrar sizlere merhaba demek istedim Erba 750 kilogram altı 4.10 karavanı üretti
Karavan 4 kişilik , iki ranzalı 3 kişilik oturma grubu ve aynı zamanda iki kişilik yatak 3 kişilik yemek masası
- buzdolabı,mutfak
- ankastre ocak
- kimyasal wc
- 144 lt su...
Carpento'nun tasarımını çok beğendim fuarda sahibi Faruk bey ile 40 dk ya yakın sohbet imkanımız oldu tasarımı panoramik camı,ambians aydınlatma,ağırlık,kullanılan mobilyalar kontra kavak muhteşem fakat aklıma takılan 2 soru var onuda kullanmadan bilemiyecez galiba
1.küçük tüp kullanımı ( Pino...
Geçen hafta Adapazarına gitme fırsatım oldu Saly'e uğradım Carabinatayı inceledim
Donanımları:
- 50 lt temiz su deposu
- Dometic 2 li ocak + evye
- Thetford Porta potti tuvalet
- 12 volt Dalgıç pompa
- Tüm Camlardan sineklik ve tamamı karavan camı
- Ofis tip buzdolabı 50 lt galiba
- Alko...
@Demirak Pinonun 130x190 yatak haricinde birde kullanılacağı zaman yatak olan yukardan inen bir yatağı vardır.İkisinde yatak olduğunda ranza mantılıyla iş görüyor.
(Lambanın olduğu tavan gibi gözüken yer indiğinde yatak oluyor)
Carpento 310
Oturma kapasitesi 4 kişi
Yatma kapasitesi 2-3 kişi
Pino 280
Bu karavanın boyu 2019 modelde 3 metre oldu
Yatma kapasitesi 3 yetişkin veya 2 yetişkin 2 çocuk
şeklindedir
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Broşürünü ekledim ama nedense göstermiyor
Donanım olarak çok hatırlamıyorum lakin
- evye + 2'li ocak
- portatif wc
- su pompası vardır muhtemelen
Aslında Saly karavanı ziyaret etmiştim fakat bu karavanla çokta ilgilenmemiştim o dönemde 5.25 düşünmekteydim fuar sonrasında fikir değiştirip bu...
Tekrar Merhaba dostum Saly Carabinata 3.25 4 kişilik 650 kg dır
Saly Karavan Yetkilisi Müjgan hanımdır detayları ondan öğrenebilirsiniz benimde düşündüğüm karavan modeli budur
SALY 3.25 PETITE S 840 kg diye biliyorum fakat saly karavanın sitede olmayan 2018 sonbaharında üretmiş olduğu 750 kg altı bir modeli mevcut arkadan kapılıdır
PİNO CACHALOTE 2.80 modelide 700 kg civarında
Davetiyeler için çok teşekkür ederiz.Aylardır bu fuara gelmek için can atıyorum inşallah birlikte güzel zaman geçirmek dileğiyle tekrar teşekkür ederiz EL&EN KARAVAN
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba bu konuyu bir süredir bende araştırıyorum bende karavan almayı düşünüyorum kanunlarla ilgili olarak- Motorlu Karavan ve Çekme Karavanlarla ilgili Mevzuat - bu adrese göz gezdirmenizi öneririm
1) 750 kg altı ve üstü vardır
750 kg B sınıfı ehliyet kullanabilir aracın kendi...