Arama sonuçlarınız

1. kara.vanlife

Dalgıç Pompa / Hidrofor Karşılaştırması

Nerede kelime veya anlatım hatası yaptım anlayamadım üstadım.

2. kara.vanlife

Sözde aldığım kişi ( 2.el al sat yapan bir arkadaş ) Almanyadan gelen bir karavancıdan takas yolu ile almış. Yedek pompasıymış.. Umduğum kullanılmamış olması :)
  3. kara.vanlife

Ürünü 2.el ama sıfır kullanılmamış olarak buldum. Gerçekten dış duş ve mutfak için hidrofor gürültülü, yer kaplayan gereksiz bir ürünmüş.. 0.5 bar kesinlikle yeterli. Teşekkürler @Doğrucu Davut

4. kara.vanlife

O zaman linkini bıraktığım ürünü alıyorum. https://www.hepsiburada.com/reich-mazot-pompasi-sut-pompasi-su-pompasi-12v-dalgic-alman-mali-p-HBV00000858A9 Kesinlikle bu sene bu sisteme geçiyorum.. Geçen sene 5 psi hidrofor ile her ne kadar kontrolü bende olsada anlamsız su harcadık.. Bende sizin...

5. kara.vanlife

Kesinlikle.. Peki duş başlığı takıp kıllanmak istersem yine yeterli olur değil mi ? Ortam olduğunda doğaya saygılı sabunumuz ile başımızı yıkamamız söz konusu olabiliyor.

6. kara.vanlife

Duş için Ilık su kullanmıyorum. Mutfak kısmında 30 lt ve arkada duş almak için 50 lt depom var. Mutfakta damaca pompası işimi görüyor. Duş alırken kullandığım hidrofor sorun çıkartınca sizinde geçmişteki minimalist yönlendirmeleriniz doğrultusunda hidroforum arızalanırsa reich marka dalgıç...
  7. kara.vanlife

Transporter aracımdaki mutfak tezgahımdaki 30 lt'lik depoya 1 mt hortum ile bağladım. Sorunsuz bir şekilde çalışmakta. Gerçekten enteresan bir alet.. Hatta su tasarrufu için keşke debisi daha düşük olsa demekteyim. ister manuel isterseniz 1 dk sonra otomatik kapanmakta.
  8. kara.vanlife

Merhaba, Uzun zamandır görüşmemiştik. ( en son görüşmelerimiz lifepo4 akü konusunda ) Size benim için önemli bir konuda soru sormak isterim. Hidroforum arızalandı. Seaflo kullanıyordum ve sada 50 lt depodan dış duş için. Sizinde ısrarlı tavsiye ve bilgilendirmeleriniz üzerine dalgıç...

9. kara.vanlife

Transporter

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. kara.vanlife

Yatak Için Sünger

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Eylül ortası 2 aylık bir rota için yollardayım. İzlenimlerimi paylaşacağım. Saygılar Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. kara.vanlife

Yatak Için Sünger

Merhaba, Yeriniz nerede ? Bana hem sünger hem de dikimi konusunda yardımcı olabilirmisiniz ? Ya da Kocaeli'de beni yönlendirebileceğiniz bir firma var mı ? Ayrica 32 DNS orta yumuşak için kalınlık ne kadar olmalı ?

12. kara.vanlife

12v Led Şerit Isınma Sorunu

Servet bey belirttiğiniz ürünün bir üst modelini ( giriş çıkış voltajını görebildiğim ) aldım.. Sonuç mükemmel. Akü çıkış 13.50 V ve stepdown ile çıkış 12V ve altını kademe kademe deneyerek 8,50 V'a sabitledim. Çubuk led bar da Isınma neredeyse olmadı ve büyük bir sorunum çözülmüş oldu...
  13. kara.vanlife

Yatak Için Sünger

Merhaba, Transporter camper araçım için sünger yatak yaptirma aşamasındayım. Hangi süngeri ( beyaz, gri vb. ) kaç dansite ve hangi kalınlıkta tercih etmeliyim. ? Ölçüler 120 x 180 veya 190 civarında olacak. Yatak 3 parçadan oluşacak. Ayrıca kumaş secimi nasıl olmalı.? Leke tutmayan neme...
  14. kara.vanlife

Bayram sonrası halledeceğim. Yönlendirmenlz için teşekkürler. Bu arada aklıma takılan bir konu var. Stemdown led’in girişine takılacağı için sallanacak yanında. Bi koruma kutusu vs temin edilebilinir mi ? Yangın çıkartma riski vs için. Yada önerisiniz ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone...

15. kara.vanlife

Merhaba. Çok memnunum. Geçen sene Haziran ayında aldım. Orbus marka.. 100A.. Dertsiz tasasız ( kışın dejarj ve %50 altında kullanamama sorunu ) 41 Lt indelb buzdolabımı güneş paneli kapalı durumda 4 gün çalıştırıyor. Çok hızlı şarj oluyor.. Günlük kullanımım ertesi gün sabah 11:00 civarında...
  16. kara.vanlife

Teşekkürler. Sonucu burada paylaşacağım.
  17. kara.vanlife

Muhtemelen çözüm bu gibi görünüyor ama size bir sorum olacak. Herkes bu ürünlerimi kullanıyor ? Videolardan seyrettiğim led spot veya benim ki gibi şeritleri alıp takıyorlar ve sorunsuz kullanıyorlar. Ben mi hatalı ürün tercihinde bulunuyorum acaba.. Ayrica bana nokta atışı bir ürün...

18. kara.vanlife

Üzerinde 12v yazıyor. Özellikte 12v olması gerektiğini vurgulayarak aldım. Açtığımda 2A akım çekiyor ve 30 watt enerji tüketiyor.
  19. kara.vanlife

Merhaba, Camper aracımda tezgahı aydınlatmak için 1 mt 5730 kodlu 72 cip bir led bar aldım. 2 dk içerisinde alüminyum bar dokunulamayacak kadar çok ısıtıyor dolayısıyla kapatmak zorunda kalıyorum. Hem aküden direk hemde solar sarj kontrol cihazının yük çıkışından denedim ama sonuç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri