Arama sonuçlarınız

1. alperdos

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

Şöyle bir bilgi ekliyim. ESKİ E SINIFI EHLİYET 2015 YILI SONUNA KADAR ALINABİLEN E SINIFI EHLİYET, 2016 DA YÜRÜRLÜĞE GİREN YENİ EHLİYET SINIFLARI SONRASI ARTIK VERİLMEMİYOR. E SINIFI YERİNE GEÇEN YENİ EHLİYET SINIFI NEDİR? 2016 DAN BU YANA -OTOBÜS KULLANMAK İSTEYENLER D...

2. alperdos

Yanlızca E sınıfı römork kullanamıyor, TIR ehliyetine sahip olmanız yada almanız gerekiyor oda CE olarak geçiyor.
  3. alperdos

Tşk. Darısı başınıza. İnşallah yeni ve güzel kamp alanlarımız çoğalırda avrupa seviyesine ulaşırız.

4. alperdos

Teşekkürler. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. alperdos

Katılıyorum bazen duyduklarımız yok artık bile dedirtiyor insanlara ama yapacak birşey yok, duruma göre davranıyoruz hepimiz. BE ye geçmek isteyen arkadaşlara fikir vermesi açısından, Kurs ücreti kişi başı: 1000 TL (2 kişi yazıldık biraz tanıdık indirimi aldık normali 1300 TL) Direksiyon Sınav...

6. alperdos

Evet ehliyetinizi BE ye çevirmeniz gerekiyor. Bu konu ile ilgili bir dip not iletiyim, izmir karşıyakada sahildeki polis arkadaşlarımızdan birine sordum, Dedim çekme karavan kullanacağım bunun için BE gerekiyormuş, bunun bir zamanı varmı hemen almam gerekli mi, ceza kesiyormusunuz? Bana...

7. alperdos

Çok teşekkürler. Malesef ülkemizde çekme karavan sayısı az, hiçbir sürücü kursunda yok desem yeridir, bize verecekleri eğitim römork la olacakmış zaten yenileyeceğimiz ehliyette BE (Römork yada yarı römork 3500 kg geçmeyen araçları kullanabilir) olduğundan direk römorkla eğitim veriliyor...
  8. alperdos

:sweatsmile: Aynen 2 haftadır yer bakıyorum 2 tane mantıklı yer buldum çevresi tel örgülü kamera ile izleniyor, gerçi aldığım gibi sigorta yapılacak ama yinede düzgün bi yerde dursun istiyor insan.
  9. alperdos

Katılıyorum henüz 2 kişi olmamıza rağmen tercihim bu modelde oldu, çünkü oturma grubunu yatağa çevirmek istemedim. Zaten her türlü geziye min. 4 kişi gideceğiz bizim içinde rahat olacaktır, uzunluk benim içinde biraz tereddüt oldu ama bu bir çekme karavan bununla doğrudan kamp alanına yada...

10. alperdos

Çok teşekkürler. Teşekkürler bizim araçlar tam karavan çekmelik yeniden bir karavan alırsınız umarım. Duşakabin durumunu bende tam bilmiyordum ama kampta birebir konuştuğum birkaç kişi wc-duş birarada olanların sıkıntısı, bir kişi duş alıyor yerler ıslak kalıyor sonradan çocuklar wc ye giriyor...

11. alperdos

Tşk. Bende diğer arkadaşlar gibi gittiğim yerleri youtube da yayınlamak istiyorum, karavan ile gidecek arkadaşlara faydası olacaktır. Tşk.
  12. alperdos

Karavan Tentesİ

Benim açımdan ray ile ilgili bir sıkıntı yok, Karavanım adria ve zaten üzerinde ray geliyor, avrupa karavanların neredeyse tümünde bu ray var. Fiamma ve Thule tenteler bizimkilere uyuyor, ama önemli olan bunu mantıklı fiyatlar ile tedarik edebilmek.

13. alperdos

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

12-24v arası çalışıyor. Kontrolünü yaptım, ilk resimde de var zaten.
  14. alperdos

Teşekkürler, niyeti olanlarda inşallah kavuşur karavanlarına.
  15. alperdos

Arkadaşlar kamera olayını çözdüm, aliexpress de gezinirken tamda bu iş için bir kamera buldum menzil 200 mt diyor gerçi bu açık alan ama 20 mt lik mesafede hiç kesinti olacağını zannetmiyorum. Tamamen kamyon, tır, otobüs ve karavan gibi kullanım için yapılmış. Ürün: Tahmini Teslimat Zamanı...

16. alperdos

Karavan Tentesİ

Önde 2 ayak var onların üzerine basıyor, benim için uygun gibi bu tip bir ürün. Neticede bir yerde kamp yaparken burada 1-2 gün bile kalsanız 5 dk da açmak sorun olmasa gerek.
  17. alperdos

Karavan Tentesİ

Evet o yüzden yurt dışından almak yerine bu konuyu açan arkadaşıma sormak istedim ayaklı tente de yapıyormu diye. Yunanistan dan gidip kendim alıp gelsem daha ucuza gelecek burdaki fiyatlara bakınca.
  18. alperdos

Arkadaşlar merhaba, Henüz bu forumda çok eski değilim ama bu gidişle buranın müptelası olacağım kesin. Maceramı şöyle bir kısaca özetlemem gerekirse, tam bir yazlık alma arifesinde iken bianda ülkemizde bir kriz patlak verdi, $ ve € uçtu haliyle banka kredileride tavan yaptı, hal böyle olunca...

19. alperdos

Karavan Tentesİ

Çok açıklayıcı bir yazı olmuş ellerinize sağlık, bende aynen bu şekilde arıyorum, tabii ürünler yurt dışından gelince € fiyatlar biraz yüksek kalıyor halbuki çok teknolojik bir ürün değil aynı kalitede ülkemizde de üretilebilir o nedenle bir araştırma içerisine girdim. Ocak 2019 a kadar zamanım...
  20. alperdos

Karavan haliyle çekme karavan olunca ekranı konsolda bir yere monte etmek istemiyorum, bana pek mantıklı gelmiyor hem görsel olarak da güzel olmayacak, aracım minibüs olsaydı o zaman sıkıntı olmazdı ama bir suv için ön tarafta ortada kablolar görünecek veya delinecek takılacak kablo gizlenecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri