Arama sonuçlarınız

1. alperdos

Karavan Tentesİ

Ayaklı tente de yapıyormusunuz, aşağıdaki resimdeki gibi?

2. alperdos

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Biraz tereddütteyim, aracım suv kameranın alıcısı multimedia yani teybin arkasında kalacak, kamera ise çekme karavan ın en arkasında olacak, karavan ın uzunluğu çeki demiri dahil 7.65 mt durum böyle olunca herkes bağlantı kesilecektir ara ara diyor, pek verim alamazsın diyorlar. O nedenle...
  3. alperdos

Arsamıza Engin Başoğlu'dan 2 Başoğlu Çekme Karavan Geliyor :)

Bu kadar karavan satıp konuşlanları kağıda döküp imza almamak tuhaf. Laf uçar yazı kalır demişler. Keşke kağıda dökülüp ödeme planı çıkartılıp imza atılsaydı, o zaman bunların hiç birinin olacağını zannetmiyorum. İki tarafında acemiliğine gelmiş durum sonuç olarak o bana bunu dedi bu bana bunu...

4. alperdos

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Arkadaşlar bildiğiniz yada kullandığınız çekme karavan arka yukarı tarafına takılan kablosuz 12 volt kamera varmı, kullanıp memnun olanlar görüntü kalitesi iyi olanlar, deneyip memnun kalmayanlar gibi bu konuda tecrübeli olanlar, şuan heryere bakıyorum, aliexpress, n11, gittigidiyor gibi tüm...
  5. alperdos

Kamp Ve Karavan Derneği " Özgürlük Karavanda"

Evet güzel bir yazı olmuş, bir şekilde sesimizi duyurmak lazım, gelişmesi kamp alanlarının artması için bu şart.

6. alperdos

Mobilyalarda Kdv Indirimi Bugün Başladı.

Arkadaşlar mobilyalarda KDV oranı %8 e düşürüldü, bugün 1 Kasım 2018 itibari ile indirim başladı, birçok alışveriş sitesi düzenleme yapıyor, 31 Aralık 2018 de sona erecek, benim gibi kamp sandalyesi ve kamp masası alacak arkadaşlar için fiyatlarda %10 luk bi indirim demek oluyor. Benim...

7. alperdos

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Yok ben küçük hiç bakmadım direk 750 üzeri olacak, insan çok yazı okuyunca karıştırabiliyor haliyle.
  8. alperdos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Almanların üretim standartları yüksek, disiplinleri ve seri üretim bandı zaten harika. Bunları gördüğümde hiç şaşırmıyorum birçok markaları zaten tüm dünyada satılıyor kaliteli ürünler. İnşallah günün birinde bizde bu standartları yakalarız.
  9. alperdos

Güner bey merhaba, Tavsiyeniz için teşekkürler ama ben biraz daha büyük 4-5 kişilik içerisindeki masayı aynı zamanda notebook umu açıp çalışmak içinde kullanabileceğim, klimalı, uydulu, mikrodalga ve fırın gibi biraz daha fazla seçenekli istiyorum. Tahminimce çeki demiri dahil 7-8 mt civarı...

10. alperdos

Mahmuta ustam stabilizator ve alko ATC karavan üreticisinin yaptığı bir donanım değil bunu sizde biliyorsunuz, Herşeyi karavan üreticilerinden beklemek zaten mümkün değil, araç arkasında römork da tekne bile çekerken yolda gezinme oluyor, haliyle işi şase ve römork üreticisi olan bir firma bunu...

11. alperdos

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Gümrük müdürünün aklı karışmış galiba zaten kesin dönüş yaptığınız için gümrük vergisi ödemiyorsunuz motorlu olmadığı için sadece kdv ödeyeceksiniz bu durumda ÖTV de yok ama aracı kullanabilmek için TSE onayı ve Tüv muayenesi sonraki ruhsat çıkartabileceksiniz bu işlerle uğraşmak bazen insanı...
  12. alperdos

KAravan fuarı için web sitesindeki Onlinebilet hatası düzeltildi, fuar boyunca kişi başı 20 TL, ben az önce aldım. Alacak arkadaşlara duyurulur. [CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Sağ üstteki Online Bilet e tıklayarak alabilirsiniz.

13. alperdos

Yurtdışından Çekme Karavan Alınması

Bilal bey merhabalar, Yurt içi ve yurt dışı fiyat ve ürünleri sürekli karşılaştıran biri olarak ülkemizdeki üretim kalite ve standartlarının yurt dışını yakalaması için daha çok süre var, öte yandan sıfır bir çekme karavan alacaksanız almanya ile türkiye arasındaki fiyat farkları çok az...
  14. alperdos

Çok güzel bi haber fakat %165 vergi hakkaten uçuk bi rakam, sahibinden de baktığımızda 800bin ler seviyesinde yeni motokaravanlar, bu paraya ev alınır, araba alınır üzerine çekme karavan alacak para kalır.
  15. alperdos

ilk üretim modellerde genelde sıkıntılar olur, Mahmut bey bunu bize fuara iç tasarımı da bitmiş şekilde getirebilirse haliyle hem görsel anlamda hemde ortaya çıkmış ağırlığı ile çok daha iyi bilgi sahibi olabiliriz. Fakat dediğim gibi ilk modellerde biraz problem çıkabilir bunlar müşteri...

16. alperdos

Ege Kıyıları Kamp Alanı Önerilerinizi Alabilirmiyim ?

Mesajınız biraz eski kalmış ama ben kendimden örnek vereyim, henüz bir karavan almadım alma noktasındayım ve kamp alanlarını tamamen youtube üzerinden araştırıyorum, beğendiğim kamp alanlarını video oynatma listesine ekliyorum çünkü başka bir arkadaşımız için temiz gibi görünen wc ve ortak...
  17. alperdos

Çekme Karavanlar İçin Karavanparklar

Konu biraz eski kalmış ama halen herkes için karavan park lar problem, ülkemizde kaliteli bir kamp alanı bulmak zor. internette gezinirken amerikada ki bir karavan park alanına denk geldim, google resimli ve haritada gezilebilir olarak koymuş, harika. inşallah ülkemizde de bu tip alanlar olur...
  18. alperdos

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

"Yokuşta durmak yok" :tearsofjoy::tearsofjoy: bu yazı bile bizim satışta nasıl bir noktada olduğumuzu gösteriyor, satış ve ikna tecrübelerimizin ufak bir kısmını ve vaktini arge ye ayırsak neler yaparız neler.

19. alperdos

Mustafa bey merhaba, Sizinle telefonda konuşmuştuk ilk istanbul seyahatimde zaten yanınıza uğrayıp maverayı yakından görmek istiyorum. Çekme karavan sevdalısı bir kişi olarak artık alım noktasındayım ve benim gibi bu forumda birçok arkadaşımızda almak için bilgi sahibi olmak için araştırıyor...
  20. alperdos

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Türkiye ile avrupa arasında çok ciddi eğitim sıkıntısı var, buradaki üreticilerimiz çekemeyecek arabaya bile arkasına bağla git bişey olmaz mantığı ile yaklaşıyor, çoğu yerli satma derdinde, o nedenle arkaya 1600-1700 kilo bağlayıp çekmişsiniz onlar işin maddi tarafında. Durum böyle olunca satın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri