Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Burak bey, harika bir üslupla kaleme alınmış çok değerli bilgilerle dolu gezi serinizi bir solukta okudum. Çok keyifli ve farklı bir deneyim..Paylaşım için teşekkürler.. Devamını merakla takip ediyor olacağım..:smiley:

2. SERİLA

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Sn. karaca35, Siz 'neden İzmir'de karavan üreticisi yok' diye soru sormuşsunuz, ben de olanları iyi niyetli olarak bildiklerimi yazdım. Kendi karavanını kendi yapan biri olarak amacım herhangi bir karavan üreticisinin reklamını yapmak değildi. Herkes istediği yerden alır beni de ilgilendirmez...
  3. SERİLA

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Gayet güzel gidiyorsunuz..Elinize sağlık..:smiley:

4. SERİLA

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Çiğli'de çekme karavan üreten Ortiz Karavan var.. Ortiz Karavan - Çekme Karavan Ayrıca geçenlerde Dolly Karavan'ın Torbalı' da üretime başlayacağını okumuştum.. Bunun dışında kısıķköyde Ege Karavan ve Dolphin Karavan var..
  5. SERİLA

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Teşekkür ederim Sn. Nasah

6. SERİLA

Teşekkürler. Maliyet konusunda özetle şöyle diyebilirim, buzdolabı hariç tüm ana kalemleri ithal kullandım. Bu nedenle biraz yüksek oldu..Şuana kadar 60 binlere geldim galiba..Daha tente, tv,uydu taktıracağım.. Tabiki kendi emeğim, işçiliğim ve ufak ayrıntılar için yaptığım saatlerce kafa...

7. SERİLA

Birkaç resim daha..

8. SERİLA

Eveeeet, beklenen son geldi.... 4 Ocak'ta başladığım macera bitti sayılır..Ufak tefek bir kaç ayarın dışında birşey kalmadı...Önümdeki en büyük sorun Truma boilerin çalışmaması, bağlantılar v.s. herşey tam gözüküyor ancak sanırım ateş almıyor, dolayısıyla sıcak su vermiyor..(Bu konuyla ilgili...

9. SERİLA

Bugün de su tesisatını bitirdim, sadece muslukların bağlantısı kaldı...
  10. SERİLA

Kontes de şimdiden yeni yerine ısınıyor..:smiley:

11. SERİLA

Artık sona iyice yaklaştık. Perşembe ve cuma günü araç içerisinde oturma grubunu ve arka kolon kaplamalarını yerine alıştırdık. Pazartesi oturma grubu döşemelerine başlanacak. Kolonlar cilaya verilecek. Mutfak tezgahı laminat olacak. Koçtaş 240 cm. ebat var, oradan kestireceğim. 137 cm'si tezgah...
  12. SERİLA

Dün, dışarıdan 220 V girişi, su dolumu ve dış duş için yaptırdığım kutunun montajını yaptık . Bugün ise içeriye 1000 W tam sinüs inverter ve 200 amper jel akünün montajı yapıldı ve artık karavan kendi enerjisini üretmeye başladı.
  13. SERİLA

Teşekkürler Aykut bey ve Sn. tr100a.. Dolaplar ciladan geldi ve evin önünde montaja başladık.. Bu arada komşularım Sefa abi ve Kemal bey çalışmayı denetlemeye geldi..:smiley: Her ikisinin övgü dolu sözleri bize enerji veriyor..Oturma grubunun profil konstrüksiyonunda ufak bir değişiklik gerekli...

14. SERİLA

Bugün size masa için ürettiğim çözümden bahsetmek istiyorum. Malum arka tarafta U şeklinde oturma grubu ve ortasında masa olacak. Gece düzeninde masa aşağıya inip, yatağın bir parçası haline dönüşecek. Bu nedenle masanın her yöne hareket etmesi bir zorunluluk. Aslında bu şekilde masa ayakları...
  15. SERİLA

Engin bey kutu konusunda İzmir'deki marin malzeme satan yerleri gezdim, ancak benim istediğim gibi kilitli bir kutu yok malesef, en yakını elektrik sigorta kutuları onlarda estetik ve kalite olarak istediğimden uzak.. Aracın kokpit dizaynını Aykut Oto Dizayn firmasına yaptırdım..Araca getirdiği...
  16. SERİLA

Hazır mobilya aksamını cilaya vermişken boş durmayalım dedik ve aracın kokpit kısmını ve koltuklarını ele aldık..:smiley:

17. SERİLA

Su-Elektrik ve dış duş için yaptırdığım kutu..
  18. SERİLA

Teşekkürler hocam, daha önce de söylediğim gibi ben gezenbilir bilgi havuzundan çok faydalandım, cesaret aldım ve bu serüvene başladım. Amacım, kova kova bilgi aldığım bu havuza bir kaç bardakla da olsun katkı sağlamak..Faydalı olması umuduyla.. Merak etmeyin filmin sonu yakın...:smiley...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri