Arama sonuçlarınız

1. SERİLA

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Karavan üzerindeki çalışmalar devam ediyor.. Temiz su depolarını polietilen kullanacağım. Bunun için 2 ad. 80 er litrelik depo aldım ve birbirine bağladım. Gri su için ise kromdan depo yaptırdım. Depoların araç altındaki yerlerine bağlantıları yapıldı.

2. SERİLA

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Merhaba, ben de kendi karavanımı kendim yapıyorum. Detaylı, zorlu, bazen can sıkıcı ancak bir o kadar da zevkli bir süreç. Bu nedenle kolaylıklar dilerim. Naçizane bir tavsiyem olacak, bence karavanın içersinde ayakta durulabilmeli o nedenle 150 cm yükseklik az. Yol yakınken yüksekliği minimum...
  3. SERİLA

Mutfak tezgah ve dolapların imalatına devam ettik... Bu arada Truma ve ocak için gerekli olan LPG bağlantısını bakır borudan mı yoksa hortumla mı yapayım emin olamadım. Bu konuda tavsiyesi olan var mı? Ayrıca İzmir'de bakır montajını nereye yaptırabilirim?

4. SERİLA

Bülent bey güzel temenniler için teşekkür ederim, sizin de karavanınız şimdiden hayırlı olsun. Projede yolcu koltukları şoför yanında sıralı olursa karavanı 2+1 olarak tescil edebilirsiniz. Bunun dışında TSE Motorlu karavan dönüşümünde arkaya koltuğu ancak standartlara uygunsa ( otobüs...
  5. SERİLA

Motokaravan Ötv 2017

5 yaş üstü araçların motokaravana dönüşümünde ÖTV sıfırdır. 5 yaşına kadar olanlarda %145 e kadar çıkabiliyor.. Esas sorun sn. Cirakoğlunun da dediği gibi sigorta malesef..

6. SERİLA

her şeyden önce fikir ve araç hayırlı olsun..aynı aracı bende düşünüyorum..ancak ruhsat konusunda bir yığın deli tezler var belkide çanakkale de böyle.. fikir amaçlı görüşmek isterim 5389435950 Teşekkür ederim. Arka tarafa portatif 4. yatak ihtiyacım olduğu için 17 m3 lük bu araç benim için...

7. SERİLA

Teşekkür ederim Hasan bey Teşekkürler Güngör bey, siz gibi duayenlerin görüş ve tavsiyeleri benim için oldukça önemli. Hortum yüksek basınç ve ısıya dayanıklı özellikle bunu seçtim. Fabrika verilerine göre Sel Olympos hortum 20 bar basınca ve -5 / +60 derece sıcaklığa dayanıklı. Boiler...
  8. SERİLA

Bir süredir yoğunluktan dolayı paylaşımda bulunamamıştım. Tabi bu süre zarfında boş durmadık aracın yapım işleri devam etti.. Peki neler yaptık, kısaca özetleyeyim.. İzolasyon üzerine gelecek tüm kontraplakların kaplamaları, WC ve Buzdolabının olduğu bölümün kaplamaları ve bunların cilalarını...

9. SERİLA

Honda Jazz 2008 Model Otomotik Vites Ile 950 Kg Karavan Çekebilirmiyim?

Aşağıdaki linkte hangi aracın hangi karavanı çekebileceği belirtiliyor. Aracınızın marka, model, yıl bilgilerini girdikten sonra karavan kısmında Sally markası olmadığı için başka markaların benzer boy ve kilodaki modelini seçerseniz aşağı yukarı bir fikre ulaşabilirsiniz. Outfit matching

10. SERİLA

Sn. Chaos54 , şoför koltuğunun hemen arkasına dolabın altına açılır kapanır muavin koltuğu koyacağım, buna rağmen interkom fikri gayet ilginç bunu değerlendirmeye alacağım. Teşekkür ederim :smiley: Bu arada Shurflo hidrofor aldım. Araç içi sıcak-soğuk su tesisatı için hortum tavsiyesi olan...
  11. SERİLA

Sn. Feyizu rayları hangi yapıştırıcıyı kullandıklarını hatırlamıyorum. Ancak ben aracın iç yapıştırmaları için Dayson kullanıyorum.. Bu arada aracın iç işlerine devam ediyoruz... Kalıp çıkarma, kaplama yapma, zımparalama v.s..Çok iş var çooook...:(

12. SERİLA

Uzakdoğu Da(tayland-kamboçya) 50 Günlük Gezi Planı

Balkanlar gezinizi ilgiyle takip etmiştim..Bu geziyi de aynı şekilde takip edeceğim... Paylaşımınız için teşekkürler
  13. SERİLA

Sn. Bartek tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yukarıda da belirttiğim gibi 12V kompresörü geri vermedim. Önce 220 V ile deneyeceğim, baktım sorun yaşıyorum 12 V dönüşümünü yaptıracağım..:smiley:
  14. SERİLA

Sn. Feyizu, paneller polikristal.Firma yetkilisi verimlilik açısından bizim bulunduğumuz bölge için her ikisinin de uygun olduğunu söyledi. Rayların ise kendi üretimleri olduğunu sanmıyorum. Ray sistemi benim çok hoşuma gitti doğrusu. Rayların Montajı esnasında tavana herhangi bir delik...

15. SERİLA

Teşekkür ederim Sn. Msh.. Güzel görüş ve temennilerin için çok teşekkür ederim sevgili dostum.. Bu noktaya gelmemde senin cesaret ve teşvik veren sözlerin benim için çok önemliydi. İnşallah bitirince birlikte keyifli gezi ve kamplar yaparız..:smiley:
  16. SERİLA

Tavan havalandırmalarından birinin camı kırık çıkmıştı. Camları aldığım firma yetkilisi Ertuğrul beyle yaptığım görüşme neticesi arka tarafa monte ettiğim 50×50 havalandırmayı 50×80 ile değiştirmeye karar verdim. Bu değişiklik benim için ikinci bir iş ve maliyet olacak. Ancak daha iyi bir...
  17. SERİLA

Teşekkür ederim Sn. Sinan1978...Kendi imkanlarımızla, dahası bu sitede kendi karavanını yapan arkadaşların yazılarından aldığım gazla bir işe başladık bakalım, inşallah hayırlısıyla sonunu getiririz..

18. SERİLA

Sıra güneş panellerine geldi.. Güneş paneli için İzmir 'de faaliyet gösteren Güvenli Enerji | Güneş Enerjisi | Rüzgar Enerjisi | Yenilenebilir Enerji | Kesintisiz Güç Kaynağı firmasını tercih ettim. Firma yetkilisi Sabit KARANLIK bey oldukça ilgili ve konusuna hakim. Enerji ihtiyaç analizini...
  19. SERİLA

Sn. TURKOĞLU izolasyon malzemesi Dinamik Isının Climaflex adlı ürünü... Aracın ilk kat izolasyonu bittikten sonra camları taktık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri