Arama sonuçlarınız

1. B

Pajero 2.8 Dif. Lock

Ynt: Pajero 2.8 Dif. Lock Merhaba, Evet konuyu açalı epeyce uzun süre oldu, fakat o olaydan sonra aracı yaptırmaya fırsat bulamadan satmak zorunda kaldım. Madem Pajero almayı düşünüyorsunuz araç hakkındaki yorumlarımı yazıp yardımcı olmaya çalışayım size. Konforlu bir araç, 1998 model ve...

2. B

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri Nissan Patrol 3.0D GR (2001) Şehir İçi : 11~12 lt Şehir dışı : 9~10 lt Mitsubishi Pajero 2.8 TD (1998) Şehir içi : 10~11 lt Şehir dışı : 8~8,5 lt
  3. B

Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ?

Ynt: Araziye İlk Adımı Hangi Araç İle Atmalı ? Ekrem Bey merhaba, Pajero'nunuzun yakıtı hakkında bilgi verebilir misiniz ? Tahsin

4. B

Pajero 2.8 Dif. Lock

Ynt: Pajero 2.8 Dif. Lock Cevaplarınız için teşşekkür ederim. Kerim Bey'in dediği gibi düzde de kilitlemeyi denedim aynı şekilde ışık yanıp sönüyordu. En kısa zamanda servise baktıracağım. Çıkan sonucu burada paylaşırım. Selamlar. Tahsin
  5. B

Pajero 2.8 Dif. Lock

Merhabalar, Efendim öncelikle aranıza yeni katılmış biri olarak kendimi tanıtayım. İsmim Tahsin. 27 yaşındayım ve Rusya'da çalışıyorum. Soruma ve sorunuma gelecek olursak; Dün akşam 98 model 2.8 dizel Pajero ile ufak bir yoldan çıkma hadisesi yaşadım ve araç altını kara oturtmuş şekilde yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri