Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim zaten birlas'ta iken ona götürüyordum Ayhan usta ilgileniyordu benim aracımla ama yeni yerine gidemedim daha.
1988 Defender 110 2.5 dizel
Istanbul/bahçeşehir
Erdal bey hayırlı olsun,bu tarz araçlara gerekli olan bi uygulama bana göre.siz de kendiniz monte etmişsiniz hemen güzel olmuş.elinize sağlık [emoji106]
Istanbul/bahçeşehir
Teşekkür ederim. Jantlar benim de hoşuma gidiyor sıkıntım yok üzerinde defender yazması da güzel. Ben de öyle umuyorum,daha da güzel olacak:)
Istanbul/bahçeşehir
Internette her şekilde arattım bulamadım zaten doğru söylüyorsunuz özel yapım vs olabilir,bahçeşehirde bir defender da var gerçi bu jantlardan araba sahibinden de satılıktı hatta ona da 80 küsür bin lira isteniyordu.jant fiyatı da pahalıdır büyük ihtimalle. Araştırmak lazım
1988 Defender 110...
Hatta bilenler var ise boşuna yeni başlık açmayayım. Jant mıdır jant kapağı mıdır bilmiyorum nasıl bulabiliriz bunlardan bilginiz var mı?
Istanbul/bahçeşehir
Teşekkür ederim, jantlar hoşuma gidiyor tabi zevk meselesi. İstediğim başka bir jant modeli var aslında ama onun için yeni bir başlık açacağım sanırım
Istanbul/bahçeşehir
Teşekkürler. Plaka içerideydi araba da yeşil olunca bir arkadaşa şaka maksatlı yapmıştık :) şu an normal
Istanbul/bahçeşehir
Herkese merhaba yaklaşık 2 yıl oldu defender'ımı alalı ama bir türlü forumda aktif olmak kısmet olmadı :)
Hiç iç kısmın fotoğrafını çekmemişim nedense
Şu anda
2.5 inch yükseltme kiti
hidrolik direksiyon
şnorkel,
ağır hizmet tipi rot kolu
Çorum kaloriferi gibi belli başlı ekstralar...
Regal raptor 250 cc e-9 modelini 3 yıl kullandım ve gerçekten önyargılı olmakla hata ettiğimi gördüm.bakımlarını hep aksatıp sürekli tam gazda kullanıp kasislerden havalanarak geçmeme rağmen beni hiç yolda bırakmamıştı. Bence eğer bakımları düzgün yapılırsa üzmeyecek bir motor regal. Hyosung...
2.5 düz dizel veya benzinli tercih edeceğiniz için hız konusu sizi rahatsız etmiyorsa ağır off road yapılmadığı sürece günlük kullanımda çok sorun çıkartacağını düşünmüyorum,tabiki yılların vermiş olduğu yıpranmayla ufak tefek arızalar mümkün ama onlara da katlanıyorsunuz :) motorunu iyi bir...
Hayırlı olsun aracınız. Tablet uygulaması benimde listemdeydi güzel olmuş,hem de konsoldaki boş alanı doldurduğu için hoş gözüküyor [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Defender Hakkında (acemi)
uzun bir aradan sonra tekrar geldim :) Tarık bey ''officer'' ben mesaj yollayamıyorum.Özelden telefonunuzu yollarsanız sevinirim.Kafama yatan bir araç bulabildin sonunda.size danışmak istiyorum bu konuda
Cevaplarınız için çok teşekkürler,çok kararsız kaldım ama bir defender a binip test etsem çok iyi olacak.Dediğiniz gibi bir araç araştıracağım,sizler daha tecrübelisiniz.
Ayrıca bir sorum daha olacak izninizle,
Ustaya söylediğimde olmaz dedi ama biraz ısrarla oldurur gibi geldi.
İşte kullandığım starex crdi motor 2.5 140 hp gücünde ve 200 binde.Defender a bu motoru takamazmıyız.Çünkü yıllardır kullandığım ve gerek sağlamlığını...
Buradan öyle gözüküyor ki defenderlar biraz sorunlu araçlar.İlla arabamın görüntüsü böyle olsun istiyorsan katlanacaksın der gibi.
Sonuç olarak ya daha iyi motorlu bir araç alıcaz,ya da öne bir 55 ekran tv koyucaz :)
Ama sanırım ben televizyonu seçeceğim :) çünkü...