Arama sonuçlarınız

1. Koa

Dodge Ram 5.9 V8 1998 Çok Temiz Bakımlı

Aracı satmaktan vazgeçtim. Yüklemelerle daha güzel bir hale getirdim sayılır. Yakında doğru başlıkta paylaşım yapacağım. Bu ilanı kapatabilirsiniz. Teşekkürler.

2. Koa

Hayır yanlışlık olmadı. Otomobil ruhsatlıdır.
  3. Koa

Tabi fiyat önemli, yazmayı unutmuşum ilan sahibinde var. 95000 tl yazdım. İlgilenen arkadaşlarla araç başında gereken yardımı göstericem.

4. Koa

Anı yaşa.

Anı yaşa.
  5. Koa

Dodge Ram 5.9 V8 1998 model -4*4 - bakımlı , kazasız, tramersiz -otomobil ruhsatlı -85000 mil -motor şanzuman sorunsuz -overdrive -4h 4l 2h seçenekleri -kilitli difransiyel -yan basamak ve çeki demiri -klima , cruise control , elektrikli ön koltuk ,elektrikli camlar,airbag -benzin (90 lt) & lpg...

6. Koa

Pars Team - Bolu Bataklıdere Off Road Gezisi [hd]

Bana da garip geldi neredeyse kimsenin(toplam 1) cevap vermemesi. Emeğinize sağlık çok güzel olmuş.

7. Koa

Dodge Ram Lastik Seçimi Öneri

Ynt: Dodge Ram Lastik Seçimi Öneri Arada ki lastik çapı farkı 83mm ise araç lastik çap farkının yarısı kadar (41,5mm) mı yükselir ? Yükseltme kiti kullanmadan ve davlumbaz ,çamurluğa sürtmemesi için 16 jant için uygun ebatlar önerme şansınız var mıdır ? Yeni lastik alırken bi nebzede olsun...
  8. Koa

Dodge Ram Lastik Seçimi Öneri

1998 model dodge ram v8 5.9 lt aracım var. Üzerinde 265/65/16 ebatlarında lastik mevcut. Aracıma a/t tipi lastik almak istiyorum.aracı sadece lastikler ile yükseltmek istiyorum.piyasada 285/75/16 ölçülerinde lastik mevcut.bunu yaparken ,şehir içinde de kullanacağım için , yol tutuşun ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri