Arama sonuçlarınız

1. C

Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler?

Ynt: Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler? Bilinmezlik, Risk, Korku, Şüphe, Cesaret, Güç, Deneyim, Bilgi, Ekip ruhu, Arkadaşlık, Paylaşım, Çaba, Mücadele, Kararlılık, Azim, Sabır, Fedakarlık, Başarı, . .. . . . . . ... vs. vs. kısacası hissetmek, yaşamak için.

2. C

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi

Ynt: Kayseri Erciyes Kayak Merkezi Erciyese kayak için hiç gidemedim ama yazın tırmanış için gittiğimde liftin yanından çıkarken o bölgenin eğiminin kayak için çok düz olduğunu düşünmüştüm. Kayserili bir arkadaşımla konuşunca ise oldukça dik ve uzun pistlerin olduğunu söyledi. Çok garip geldi...
  3. C

Switchboard

Ynt: Switchboard Daha az risk = daha az heyecan, daha az zevk, mantıklı gelmedi.

4. C

İstanbul Yakınında Kayalar

Ynt: İstanbul Yakınında Kayalar Teşekkürler, Hacılı köyünü duymuştum ama henüz gitme fırsatı bulamadım. Yücel sanada teşekkür ederim, bu kadar göz önünde olması çok iyi değil ama bi gidip bakıcam, saol.
  5. C

İstanbul Yakınında Kayalar

Merhabalar, İncelediğim kadarıyla İstanbul yakınlarındaki kaya tırmanış bölgeleri hakkında hiç konu açılmamış. Bunun sebebi böyle bir yerin var olmaması mı acaba :-\, benim istanbula en yakın bildiğim bölge Gebzedeki Ballıkayalar. Forum üyelerine sormak istediğim istanbula daha yakın bi yerde...

6. C

Aladağlar Lorut (Alaca) Tırmanışı 2007

Ynt: Aladağlar Lorut (Alaca) Tırmanışı 2007 Video çok güzel olmuş eline sağlık, feci özendim valla. Bu arada baharat karışımı için tahminde bulunuyorum; çubritsa :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri