Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çocukları ve Gençleri Okçuluk Sporuna Heveslendirmek Adına
Arkadaşlar okçuluk için Halk eğitim kursları açılıyor Denizli ilimizde zaman zaman ama benim gibi meraklılar için en azından çocuklara eğitim vercek kadar gerekli olan belgeyi yasal olarak ""eğitmen ,antranör""" olmak adına nereden...
Ynt: Köprülü kanyon Rafting
Yardımınıziçin teşekküredertim.Bulabildiğim şirketlerle iletişime geçtim hepsi Nisan sonu için tarih veriyorlar.Bende YAZ ayları için akarsu debisi yüzünden endişelenip aceleci davranmıştım ama anlattıklarınızdan sonra yaz aylarında da keyif alınabileceğini...
Merahaba arkadaşlar Köprülü kanyonda ,manavgatta rafting organizasyonu yapanlar veya bu bölgelerde rafting yapmak için biligisi olan arkadaşların paylaşımlarını yönlendirmelerini bekliyoruz.Teşekkürederiz.
Arkadaşlar bu sene Manavgat çayında Antalyadaki rafting organizasyonları hakkında bilgi paylaşımını burdan yaparsak biz katılımcılar için çok faydalı olacağını düşünüyorum .
Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı
Arkadaşlar adımı yazmayı unutmuşum "inan kıllı" :) yardımlarınız için teşekkürederim en kısa zamanda siteye üye olurum.
Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı
Merhaba arkadaşlar , Seakayak konusunda 5 yıldır içim içime sığmıyor Bu yüzden Isparta Yakınlarına taşındım.Hem uygun fiyatta Kış sporları yapabilmek hem Manavgata yakınlığı ile Rafting bir yandan da Eğirdir gölü ve tabiki akdenizi kullanarak Seakayak yapmayı...
Ynt: Kartepe, Uludağ'ın Tahtına Aday
Ben de bir "günü birlikçiyim" olimpiyatlaramı hazırlanıyosunuz oralarda vah halimize :) Halkın kullanmaması için iyi bahaneler bunlar ben giderim gezerim göürürm dolaşırım doğayı korur onu hisederim .Spor yapmak pistin ortasında yürümek hiç iyi değil...
Ynt: Snowboard Seçimi Hakkında Yardım
Arkaşlar merhaba, Snowboard yapmanın yaş sınırı varmı ? kilo konusunda boy 1.75 kilo 85 bana alacağım malzeme konusunda yardımcı olurmususnuz.birazgeç kaldık ama ilgimi çeken bir spor .Bu sporda en çok ayak bileği kırılıyormuş yani bu bzim yaşlar da...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Ben İnAn Isparta civarındayım.Müzik öğretmeniyim.Aktivitelerden haberdar olmak ,araçlar konusunda bilgi almak için burdayım.Doğa ile ilgili herşeye varım .