Arama sonuçlarınız

1. 06mustafa06

Aracımın Altını Ziftlettim

Ynt: Aracımın Altını Ziftlettim verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

2. 06mustafa06

YENİ TEYP..

Ynt: YENİ TEYP.. teşekkür ederim. çin üretimi ama kalite olarak çok iyi oldugunu ve kullanan ların memnun kaldığını yurt dışı form sitelerinden araştırmıştım. inş. bizde memnun kalırız.
  3. 06mustafa06

Ynt: Aracımın Altını Ziftlettim PÜTÜR , diğer adıyla würt.

4. 06mustafa06

Ynt: Aracımın Altını Ziftlettim Salih bey saygılar. ben bu konuya çok araştırdım... tüm ustalar ve konuyla uzun yıllardır ilgilenenler şiddetle tavsiye ediyorlar.. inanın ilk defa sizden duyuyorum zararlı olduğunu ,bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız bilgi sahibi olmak adına sevinirim...
  5. 06mustafa06

YENİ TEYP..

2001 wj orjinal teyp çok güzel ama velakin mp3 çalmaması aux çıkışı olmaması sebebiyle , kıytırık fm transmitter felan vs. ugraşmayım navigasyona ayrı vs. ayrı para vermeyim olmuşken tam olsun diye orjinal e uygun üretilmiş bir teyp sipariş verdim. umarım iyi yapmışımdır. elime geçer geçmez...

6. 06mustafa06

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi mustafa öztürk 2001 wj v8 ankara bende aranıza yeni katıldım herkeze saygılar.

7. 06mustafa06

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? arkadaşlar bende yeni wj kasa aldım 2001 v8 40 krş yakıyor lpg de ama bi taraftanda benzini çok kullanıyor. anlamadım gitti bide lpg ye 2.500 devirden sonra geçiyor ... en iyisi venezuella da yaşamak depo full benzin 1 tl.
  8. 06mustafa06

2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK...

Ynt: 2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK... tesekkür ederim.
  9. 06mustafa06

ARKADAŞLAR aracın altını üzün ömürlü kullanım ve ses yalıtımı olsun diye , uzun suren araştırmalar üzerine iyi bir usta bularak zivtlettim daha doğrusu pütür dedikleri veya kauçuklu zivt dedikleri olayı yaptırdım. Hemde büyük firmaların verdiği fiyatın 4/1 kadar bir rakama , ANKARA'DA yaşayan...

10. 06mustafa06

WJ LASTİK YARDIM ?

Cherokee wj lerin orjinal lastik ebadı 235/65/17 , ama kışlık lastik olarak 245/70/17 veya 31' balon lastik taksam bir zararı olurmu ? sürtme yaparmı ? ve tavsiye edebileceğiniz lastik nedir ? Üstat ların yardımlarını bekliyorum lütfen.

11. 06mustafa06

Ynt: 2001 GRAND CHEROKEE V8 İLE BENDE ARANIZADAYIM ARTIK... tesekkurler arkadaşalar. jantları degiştirme degilde boyatcam inş.
  12. 06mustafa06

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI önden bakıldıgında wj kasa gibi duruyor.

13. 06mustafa06

Uzun süren araştırmalar sonunda şunu mu alayım , bunu mu alayım derken en sonunda iyi olduğunu düşündüğüm , 2001 model grand cherokee 4.7 v8 aldım. araç gayet iyi durumda arazide hiç kullanılmamış , orjinal 100 bin kilometrede , hiç bir kazası boyası , çiziği , değişeni vs yok. Umarım iyi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri