Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elin gavuru da gavur parasi verip deniz e giriyor.
Konu başka yere gidecek ama dedelerimiz torunlar rahat rahat denize girip mangal yaksınlar diye mi şehit oldu diyesim gelmedi değil.
Para alınan yerler denetlenmeli belli standart a sahip olmayan işletmeler anında kapatılmalı. Standartlar...
Bu da kuzu yayla dan bir fotograf. Bayramda tam bir felaketti. Memleketin tüm piknikcileri buradaydı. Her taraf sis duman.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar,
Hidrofor giriş çıkış çapına uygun hortumları nereden temin ettiniz?
Bir türlü bu hortumlardan bulamadım. Bu yüzden de sürekli su kaçırıyorlar, kelepçeye rağmen. Kullandığınız hortum çapını da yazarsanız sevinirim.
Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.
Geçen yaz agustos ta 4 gün bu çadırda yattım yazın baya içi sıcak oluyor. Çok fazla havalandırma yok ama bu fiyata bence çok iyi bir urun
Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.
Çadırda n satın aldım fena durmuyor bir kaç noktada imalat hatası gördüm fakat dış ortamda sıkıntı oluşturacağı ni düşünmüyorum. 4 kişi rahatlıkla yatabilir l.