Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi
TTT PATAGONYA' YI FETHETTİ...
merhaba!
benimkisi oldukca gecikmis bir tebrik aslinda. ama ocak ayi'nda İZ TV'de izledigim o buyuk yarisi/macerayi sitede de kesfedince kutlamak istedim. yasadiginiz zorluklari, gosterdiginiz olaganustu performansi...
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
hepinize tesekkurler. ;) iyilesmesi o kadar sorun degil de anneanne'yi gorunce; babaanne'de balikci cizmesi sart sanirim. ve benim lastiklerim o tarihe yetismez her kosulda co-foto-pilot durumundayim. yoksa MS'ler yuzunden sirayla beni...
sagolasin. atv'den aliskinim sagim solum hep yara-bere icinde zaten. ama elimi biraz derince kesince vazgecmek zorunda kaldim. her iste vardir bir hayir diyelim. :)
merhaba,
o sabah erken saatlerde yurtdisindan konuklarim gelecekti. ucak rötar yapti. biraz geciktim. sonra da yetisme telasiyla sandvic hazirlarken sakarlik yapip elimi kestim. cagri'ya geliyorum demistim ama daha sonra bilgi vermek icin...
merhaba üstad! ben nedense linki bir türlü bulamadim. ama cagri ile telefonla gorustum. hala 3,5 ile ugrasiyordu. yarina co-pilot rezervasyonu rica ediyorum. saat 9:30'da beykent üniversitesi önünde olacagim. olmadi cafe de defender'da...
eyvallah koço! abi kardes arasinda normaldir boyle seyler. lafi olmaz. bu isin keyfi burada. asl'olan; battiginda cekecek dostununun olmasi degil mi zaten hayatta?
Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide
hayatimin önemli bir bölümünün gectigi olaganüstü bir cografya. hala aklim orada. kesfedildikce bir taraftan seviniyorum, öte yandan "firtina deresi"nin basina gelenleri düsünüyor ve endiseleniyorum...
Ynt: Ballıca - Ömerli Off-Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2009)
tesekkür ederim. ortak noktalar (delilik dahil) konusunda da hemfikiriz ;D kuyuya tas atan bütün delilere selam olsun... ;)