Arama sonuçlarınız

1. umut067

Çok Acil Alinik Jeep Zj 5.2 V8

İlan numarası varsa paylaşır mısınız. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Soğuttular araçtan beni[emoji1] Almak üzereyken vazgeçtim hem de. Şimdi zj bakıyorum yine. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Şaşmazda kime gösteriyorsun araçları ? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. umut067

Ankara da bikaç tane var yarın şaşmazda baktırcam bakalım ne olacak. Bursada 1 tane vardı çok ama çok düzgün gel gör ki 18bin hasar kaydı var. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. umut067

En son talip olduğum P38 sahibi 25bin tl bakım ve tamir yaptım dedi 25 bine bırakıyordu ben de şaşırmıştım.. Motoru şamzumanı ustasına göstermek lazım, bendeki zj 280 bindeydi gayet iyiydi. Tam bilmiyorum ama hararet sorunu yaygın galiba bilen birinin bakması şart. 500bin km de olanlar da var...

6. umut067

Açıkcası ben de aynı düşüncedeyim. Servis abs pompası bozulsa 5bin lira dedi örneğin[emoji15] Sent from my iPhone using Tapatalk

7. umut067

Yolun düşerse şirket mustafa kemalde, çay içmeye beklerim. Destek için sağol. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. umut067

ZJ bakcaz artık yardımı olan herkese başta Alp olmak üzere teşekkürler.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. umut067

Çok Acil Alinik Jeep Zj 5.2 V8

Konu günceldir ve acil [emoji5] Acil zj bakıyorum. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Malum satış sitesindeki ilanları da inceledim önerilerinizi beklerim. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. umut067

Hala arıyorum [emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk

11. umut067

RR cilerin neden yazmadığını bugün anladım :) Bir kaç sevis dolaştım il dışından P38 bakcam bana yardım edin dedim, başına bela mı arıyorsun dediler [emoji1] Yılda 10bin lira masraf normal karşılanır diyenler de oldu... Tabi burda RR üstadları ve kullanıcıları pek yorumda bulunmadığı için...
  12. umut067

Tamirciden Kovuldum :(

vakti zamaninda beni buyuk masraflardan kurtarmistir saygi duydugum bir servis. Her isletmede istenmeyen durumlar olabiliyor haliyle insanlar yanlis yapabiliyor. Olan olmus sinir bozucu tabi ki ama unutmaya calisin. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. umut067

2. araç olacağından bir ayağımı sağlama almış oluyorum, basit arızalarıyla kendim uğraşırsam hoşuma gider. Bahsettiğin ustalar landcı galiba tanımıyorum ama tanışcaz gibi duruyor[emoji41] Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. umut067

Alp mesajini aldim kardesim cok tesekkur ettim yardimin icin. Haklisin Land'cılar hiç yorumda bulunmamış nedense [emoji1] Yeşil donanımlı olan fiyat olarak makul, geçmişini bilen bir abimize başvurdum tavsiye etti ancak gel gör ki lpg yokmuş yeni farkettim, Prins lpg 7 bin tl civarında [emoji15]...
  15. umut067

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

Şirketteki Mondeo araçlarımı da kendisine götürüyorum, sağolsun diğerlerinin 4-5 bin fiyat verdiği şanzuman arızasını çok çok cüzzi bir miktara halletti. Kendisine saygılar sunuyoruz :)

16. umut067

Havalı süspansiyon kronik sıkıntılı, genel olarak dediğin gibi başıma bir bela alma olasılığım çok yüksek. Ama çok yakışıklılar [emoji1] Offroad donanımlı olan nedense bana güven veriyor, o kadar masraf yapan biri herhalde bakmıştır aracına ama belli olmuyor bu işler... Havalı süspansiyon da...
  17. umut067

25 bin tl civarında temiz bir P38 bulamazsın diyenler var, hiç görüşü / düşüncesi olan yok mu ? :)
  18. umut067

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

İlla ki İzmir de yaptıracaksanız bilmiyorum, Ankara 'da düşünürseniz Şaşmaz ' da Federal Motor var, meşhur Topal Arif abimiz, bu işin üstadı.

19. umut067

97' Zj Yükseltme Önerileri

Teknik olarak konuya çok vakıf değilim ancak size bir tavsiyede bulunmak isterim, Öncelikle 2'' yüksektilmiş bir zj yi yakından inceleyin hatta imkan varsa kullanın. Neden derseniz benim de ilk işim 2'' yükseltmek oldu, çünkü zj bazı diğer arazi araçlarına göre standart haliyle pek yüksek...
  20. umut067

Tamirciden Kovuldum :(

Sayın sakyüz abimiz, Forumdaki paylaşımların gerekliliği veya gereksizliği moderatör arkadaşlarımızı ilgilendirir, gerekli uyarıları zaten yaparlar... Herkes forumdan soğumakta ve ısınmakta özgürdür. Ancak bu başlıkta paylaşımda bulunanlar bir elin parmağı kadar yok, üstü kapalı şekilde kibirli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri