Arama sonuçlarınız

1. umut067

Tamirciden Kovuldum :(

Kimmiş bu adam merak ettim valla [emoji3] Yapılan muamele hiç doğru olmamış, salla gitsin bir daha da gitmezsin zaten. Ben tahmin ediyorum aslında [emoji1][emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

2. umut067

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Soldakini satın alabilirim, zj bakıyorum [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. umut067

97' Zj Yükseltme Önerileri

96 zj yi 2'' takozla yükseltmiştim. Forumda bir arkadaş aracın yengeç gibi olmuştur dedi ama ben yengeçlik bir görüntü farketmedim. Tabi ki en güvenli olanı bu işlemleri kit ile yapmaktır ama ben problem yaşamadım. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. umut067

Zj Ön Şaft Fiyatlari Hakkinda Bilgisi Olan ?

Benim zj deki şaft da problem vardı, ses çıkartıyordu, ustanın dediğine göre yenisi yokmuş tamir ettirilir demişti. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. umut067

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Güzel bir tespit. Ancak Ustanın mantığıyla ilerlersek sol taraf çukurlara daha fazla girerse bu defa da sola çökecek ? Sent from my iPhone using Tapatalk

6. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

EAS iptal olanı kaçırdık [emoji1][emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

7. umut067

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Satılmış ilanı kakmış maalesef. Disco veya ZJ aramaya devam ediyorum. Tavsiyesi olan varsa beklerim.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. umut067

Bütçeyi yazdım müdür üstüne çıkamıyorum. 4.6 P38 buldum ona bakcam pazartesi Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. umut067

Hangi Rr P38? Bilgisi Olan Var Mı?

Merhaba sevgili arkadaşlar, Cherokee zj yi sattım. Aşağıda ilan numaralarını verdiğin P38 ler hakkında bilgisi olan veya tanıyan var mı? Almak üzereyim değerli tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı beklerim... Malum sitedeki ilan numaraları; 163210925 260277030 270152507 (EAS iptal, motor yapili...

10. umut067

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

İyi günlerde kullanın inşallah hayırlı olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk

11. umut067

P38 Airmatik Sorunumun Giderilmesi

Peki üstad teşekkür ettim. P38 alıyım madem. Ben Ankara 'dayım ama beğendiğim araç olursa Adem ustaya götürcem. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. umut067

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

Güzel bir pazarlıkla Cherokee ZJ alınabilir (eski aracım, tavsiye ederim) Belki Range Rover Classic. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. umut067

Tavsiyede bulunacak veya sorularıma cevap verebilecek arkadaşlarımın yardımını rica ederim [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. umut067

Başka problemler yaşadınız mı acaba, işletmekte sıkıntı yaşıyor musunuz ? Ben de almak istiyorum ancak problem taşarım diye korkuyorum açıkcası. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. umut067

Eksoz Önerisi Olan Ve Orjinal Kumanda Ihtiyacı Olan ?

Emir selam, flowmaster super44 'ü bana satmasaydın onu kullanırdın :) Youtube da izlediğim videolarda Explorer lar genelde flowmaster kullanmış. Ben de ZJ 'yi sattım, Explorer bakıyorum. Memnun musun? Yükseltme işine hiç girdin mi, bodykit ler var bu araçlar için600-700$ civarında.

16. umut067

Aracınıın o fiyatı hakedip etmediği konusunda bir yorumum yok. Akranları arasında en uygunu mu ? Bence hayır :) Çünkü çok daha uygunları var ama dediğim gibi ne derece temizler bilemiyoruz.
  17. umut067

Selam, Sizin araç kaç model ?
  18. umut067

Araç güzel görünüyor ancak fiyatı da güzelmiş ;)

19. umut067

Lincoln Navigator Alınır Mı?

Emrex o kadar net anlattı ki alasım geldi [emoji1] 2. Elleri 35 den başlıyor sanırım, güncel bir tasarımı var çok güzeller. Arka koltuklar 2 adet mi yoksa bagajda açılır koltuklar var mı? Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. umut067

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Tecrübeli abilerimiz ağır bakımdan bahsetmiş bence dikkate alınmalı. İllaki chip düşünürseniz bu işi layıkıyla yapan Ankara da bir kişi tanıyorum. O size neler yapılabileceğini ve yaptırırsanız nelerle karşılaşabileceğinizi anlatır. Reklam olmaması için burda yazmıyorum, isterseniz özelden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri