Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle tespitiniz doğru. Sanırım kararımı verdim. Sadece cesaret ve biraz da deneyimleriniz ile ilgili bilgi için açmıştım bu başlığı. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Suzuki benim de aklımda. Hem başlangıç maliyeti hem de marifetleri benim için uygun aralıkta. Sanırım bakım ve tamir masrafları da az olacaktır. Bu arada 1.6 JLX lere bakıyorum. Tek araba olacağı için 5 kapılı modelleri daha kullanışlı olacak. Sizin öneriniz nedir bu konuda...
Aynen sanayiye gitmekten gözümün korkma sebebi bir yandan da para ve huzur harcamaktan olacaktır. Temiz araç bulmak zor olsa da aramaya devam ederim sanırım.
İyi akşamlar.
Bu arada Ankara'da yaşıyorum. Sanırım servis sıkıntısı bir çok kente göre daha azdır diye düşünüyorum. Dediğim gibi Jeep markası beni ne kadar etkilese de henüz erken olacaktır.
Zaten gerekli değilse ekipman hemen yaptırmam vinç vs... O da araç gibi ileride belki.
İyi akşamlar.
Hikayeniz güzelmiş, sanırım gözümüzü karartıp karar vereceğiz modele. Hamama girince de terleyeceğiz sonuçta. Konsept yavaş yavaş oturuyor kafamda. Umarım kısa zamanda nasip olur bana da. Aslına bakınca yeni araba değil de yeni hayat tarzı ediniyor insan. İyi akşamlar.
Sayın mauvais sizleri hiç yanlış anlamam, zira acemiyim :smiley: Aksine söyleceğiniz her şeyi can kulağıyla da dinlerim. Otomatik vites benim için de tercih sebebi ancak zorunluluk değil. Size de geçmiş olsun bu konuda. Birkaç haftasonudur arkadaşımın Jeep KJ'si ile yaklaşık 100km arazi tecrübem...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Duster'ı ben de çok inceledim. Teknolojisi de benim aracıma yakın sanırım. En azından bakım giderleri yakın olacaktır. Sanırım bu aşamada arazi olayına yumuşak geçiş en iyisi. Bir de aklımda Suzuki Vitara JLX modeli var. Onu da tek araç olacağından az...
Ben Caner, 37 yaşımdayım, bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Çalışma alanlarım bilgisayar yazılımı, robotik ve uzaktan eğitim. Aynı zamanda fotoğraf ve video düzenleme ile uğraşıyorum. Profesyonel olarak da davul ve perküsyon çalarım. Ayrıca doğa gezilerine özellikle fotoğraf...
Herkese merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. 37 yaşındayım ve bir üniversitede öğretim görevlisiyim.
Uzun zamandır forumda özellikle off-road ve arazi araçları başlıklarını inceliyorum ve mevcut otomobilimi satıp (Renault Megane Sport Tourer DCI) genellikle hafif arazide gezi amaçlı kullanacağım...