Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Azmin elinden birsey kurtulmaz ata sözünün karşılığı ....2,5-3 saat arası bir çalışma ve kumandaların içlerini değiştirdim.Tabi el becerisi olmayanlara pek tavsiye etmem ki ben de zorlandım açıkçası...Sonuçta mutlu son ;D
Aslında sizin verdiginiz linkteki arkadas anahtarı yollayın (düğmeli olan) biz onu sustalıya çevirip yolluyoruz dedi yani orjinal bozuluyor onun yerine sustalı anahtar oluyor.Ben bunu tercih etmedim yani uyuyorsa ici kodlanabilir olan bos bir sustali alıp onu kodlatmak istedim ama malum izmirde...
Sayın serkanefe bu anahtardan aldım.Yalnız bazi sorunlarla karşılaştım.Serviste programda yapılamadı söyle ki bizim anahtarların icindeki immobilizer kapalı kodmuş yani bu noname açık kodlu kartlara kopyalanmıyormuş.Tabi bu servisteki legal programlama için.Ama dışarda illegal olan program değil...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Verdigim linke göre yazdım orda muz silecek ölçüleri verilmiş 60 cm ve 53 cm olarak gösterilmiş oraya bakarsanız ben orayı referans aldım.LZparts.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Sayın mimar yanlış hatırlamıyorsam kitapçıkta okumuştum bu arabalarda motor ısıtmak için beklemeye gerek yokmuş ,zaten de rolantide bir türlü ısınmak bilmiyor az devirde direk kullanmak gerekiyormuş araba giderken ısınıyor.Üstelikte rolantide yakıt harcaması...
verdiğiniz bilgi icin çok teşekkürler sayın mimar...Aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil tabi ki...kesinlikle ben de servise yaptıracağım. ;)
Sayın mimar ben de aracıma sis farı taktırmayı düşünüyorum siz kaç liraya taktırdınız ve ikinci sorum da içeride ekstra bir düğmeye mi bağlıyorlar (küllüğün orası) veya sinyal kolunun oraya mı veriyorlar teşekkürler...
0
Sayin junior arabanın kitapçığında 1500 km civarına kadar 2500 ile 3000 devri geçmemek tavsiye ediliyor.Araçta 4x4 modunda 1. ve 2. viteste giderken arazide çok çabuk devir yükseliyor ve zaman zaman 4-5000 devirlere çıkıyorsunuz.Ben de tercih olarak rodajın...
Sayin mimar ,benim kullandığım xetec dtm 7372 diye bir multi media cihaz.Bunun içinde navigasyon da var.Burda ve çeşitli navigasyon programlarında bu özellik mevcut.Program sizden degerleri girmenizi istiyor yakit litre fiyati ve ortalama km de kullanilan yakit...
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
Arkadaslar bugün Menemen Renault Nazara gittim orda benim adaşım Alper ustayı buldum ve 10 dakikada işlem tamam.Izmirdeki arkadaşlara duyurulur.
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
Hay Allah razı olsun bu gün ben de izmir çiğli Mais servise söyledim yok öyle bir özellik falan dedi yapanlar varsa da biz yapamayız birşey olursa sorumluluk alamayız falan dediler.Anlıyacağınız korktular.Bu çiğli zaten çok yeni kuruldu ve özellikle de duster...