Arama sonuçlarınız

1. create

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Tabi ;D

2. create

vaay görüyorum arttıriyorum diyosun yani güzeel.Sanki ön düğme havada arkadaki çökük olmuş biraz galiba... ;)
  3. create

Azmin elinden birsey kurtulmaz ata sözünün karşılığı ....2,5-3 saat arası bir çalışma ve kumandaların içlerini değiştirdim.Tabi el becerisi olmayanlara pek tavsiye etmem ki ben de zorlandım açıkçası...Sonuçta mutlu son ;D

4. create

Cok tesekkür ederim Serkanefe ama sonuçta heralde bir Istanbul yapacagım bu is yüzünden.... :D
  5. create

Aslında sizin verdiginiz linkteki arkadas anahtarı yollayın (düğmeli olan) biz onu sustalıya çevirip yolluyoruz dedi yani orjinal bozuluyor onun yerine sustalı anahtar oluyor.Ben bunu tercih etmedim yani uyuyorsa ici kodlanabilir olan bos bir sustali alıp onu kodlatmak istedim ama malum izmirde...

6. create

Sayın serkanefe bu anahtardan aldım.Yalnız bazi sorunlarla karşılaştım.Serviste programda yapılamadı söyle ki bizim anahtarların icindeki immobilizer kapalı kodmuş yani bu noname açık kodlu kartlara kopyalanmıyormuş.Tabi bu servisteki legal programlama için.Ama dışarda illegal olan program değil...

7. create

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Verdigim linke göre yazdım orda muz silecek ölçüleri verilmiş 60 cm ve 53 cm olarak gösterilmiş oraya bakarsanız ben orayı referans aldım.LZparts.
  8. create

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 60 cm e 53 cm olması lazım... http://www.lzparts.de/index.php?page=product&info=746
  9. create

Dacia Duster 4x4 Yükseltme

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Elinize sağlık army tarz çok bela gözüküyor.Bir de yan çamurluk ve yan korumalar da olsa daha heybetli olabilirmiş.

10. create

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayın mimar yanlış hatırlamıyorsam kitapçıkta okumuştum bu arabalarda motor ısıtmak için beklemeye gerek yokmuş ,zaten de rolantide bir türlü ısınmak bilmiyor az devirde direk kullanmak gerekiyormuş araba giderken ısınıyor.Üstelikte rolantide yakıt harcaması...

11. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Kontrol ettim zannedersem diger arkadaşlarda da aynı .Ayak kısmına biraz az üflüyor.
  12. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi verdiğiniz bilgi icin çok teşekkürler sayın mimar...Aslında hiçbirşey göründüğü gibi değil tabi ki...kesinlikle ben de servise yaptıracağım. ;)

13. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi kontrol eder yazarım...
  14. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayın mimar ben de aracıma sis farı taktırmayı düşünüyorum siz kaç liraya taktırdınız ve ikinci sorum da içeride ekstra bir düğmeye mi bağlıyorlar (küllüğün orası) veya sinyal kolunun oraya mı veriyorlar teşekkürler...
  15. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 0 Sayin junior arabanın kitapçığında 1500 km civarına kadar 2500 ile 3000 devri geçmemek tavsiye ediliyor.Araçta 4x4 modunda 1. ve 2. viteste giderken arazide çok çabuk devir yükseliyor ve zaman zaman 4-5000 devirlere çıkıyorsunuz.Ben de tercih olarak rodajın...

16. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanalım işallah...
  17. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayin mimar ,benim kullandığım xetec dtm 7372 diye bir multi media cihaz.Bunun içinde navigasyon da var.Burda ve çeşitli navigasyon programlarında bu özellik mevcut.Program sizden degerleri girmenizi istiyor yakit litre fiyati ve ortalama km de kullanilan yakit...
  18. create

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Arkadaslar bugün Menemen Renault Nazara gittim orda benim adaşım Alper ustayı buldum ve 10 dakikada işlem tamam.Izmirdeki arkadaşlara duyurulur.

19. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hayır yol bilgisayarı yok yalnız o işi navigasyon programı görüyor .
  20. create

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Hay Allah razı olsun bu gün ben de izmir çiğli Mais servise söyledim yok öyle bir özellik falan dedi yapanlar varsa da biz yapamayız birşey olursa sorumluluk alamayız falan dediler.Anlıyacağınız korktular.Bu çiğli zaten çok yeni kuruldu ve özellikle de duster...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR