Arama sonuçlarınız

1. create

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar dün izmir çiğli renault maisden aradılar ve bakımda kampanya olduğunu söylediler tam ben yanlış oldu benim arabam daha 2500 de diyecekken olayın öyle olmadığını anladım.Şöyle ki bakım iç döşemelere leke önleme ( ki bu uygulamadan sonra su lekesi bile...

2. create

DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)

Ynt: DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI) http://www.lzparts.de/index.php?page=categorie&cat=62
  3. create

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bence düşünülmüş ve yeri de yapılmış orası tamamen bence fitil için yapılmış... ben fotoğrafı ilk gördüğümde anlamadım ee burda ne olmuş dedim.Bence olması gereken bir uygulama ama üretici nerden kısacağını bilemediği için bence fitilden...

4. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? benim fikrim olmaz çünkü dikkat ettiyseniz arabanın önü neredeyse tamamen açık ön radyatör ve alt kısım tamamen ızgara ve hava asıl ordan geliyor.Benim merakım asıl iç gürültüye bir katkısı olur mu acaba?
  5. create

DUSTER ORJINAL LED STOPLAR(AKSESUAR SITESI)

Duster için bir cok aksesuar var bu sitede ilginizi çekicegini düşündüm... http://www.lzparts.de/index.php?page=product&info=757

6. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sayın Asur2 yazımda da belirttiğim gibi 2000 küsür kilometrelerde oldugumdan daha bu değerlerin tam olduğunu düşünmemekle birlikte şöyle söyleyebilirim 43 litre yakıtla 740 km bunun hemen hepsi şehir içinde bazen auto mod çoğunlukla da 2çeker modda yapılmıştır.

7. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Selam olguncandan, evet gerçekten tabiat harikası yerler bu arada ben izmirdeyim eşim denizlili olduğundan tatillerde geziyoruz.Denizlide gerçekten offroad yapacak birsürü yer var.
  8. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Tesekkürler mimar aynı aracı kullanıyoruz size de hayırlı olsun.
  9. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu arada araba 2000 km lerde ve rodaj bitti gibi olduğundan 4x4 ü denemeye karar verdim ve ilk fotolarda yollar güzelken ve yolun başlangıcında çekilmış fotolar.

10. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yılın son günü Denizli Karcı 'da daglara tırmanış... Bu arada ilk defa 4x4 ü denemenin heyecanıyla yağışlı bir şekilde yola başladık.Dağ yollarına geldiğimde 4x4 ü denemeye başladım.Öncelikle zor yerlere geldiğimde 1. vitesi neden koyduklarını çok net...

11. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu arada ben de o 741 in içindeyim ;)
  12. create

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bu arada Bu araba alınır mi nedir ki diyenlere en iyi cevap kasım ayı satış rakamlari Kasım ayının en hareketli segmenti hiç kuşkusuz kompakt SUV’ler… Geçen ayın birincisi Chevrolet Captiva, Kasım ayında 668 adet satarak üçüncülüğe düştü. Dacia Duster ise 741...

13. create

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi Yurt dişıyla uğraşmak istemiyenlere önereceğim xetec dtm 7372 3.5 (inch) Kendinden Ekranlı Navigasyonlu Radyo/CD/MP3/VCD/DVD/DİVX/TV USB ve HAFIZA KARTI GİRİŞLİ BLUETOOTH'LU + geri vites kamerası bağlanabilir. Kumandalı Oto Teyp teyp kafası çıkabiliyor ve...
  14. create

Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi

Ynt: Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi bu bilgi iyi oldu gerçekten sonucta ben de saşırmıştım birden sona doğru yakıt tüketimim hızlan dımı diye ?
  15. create

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi çok teşekkürler ÜmitErkan sonuçta gayet güzel bir site olmuş burası.

16. create

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Çok teşekkür ederim sizi gülümsettiysem ne mutlu bana sonucta bu sitede herkes iyi vakit geçirmek ve bilgi paylaşımı için katılıyor.
  17. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? tbaiki linkini buraya kopyalıyorum... http://www.ebay.com/itm/250876045298?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1238wt_956
  18. create

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Tamam güzel bazı gelişmeler süsler falan var ama bunun bedeli ne olacak o önemli.Reno markası altında çıkacaksa fiyatlar 50000lerden başlar bence.Bu yüzden renault Dusterı Dacia markasında çıkardı ve bence de cok akıllica davrandı.Ne olsa piyasada hiçbir sekilde...

19. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sayın Serkanefe çok tesekkürler.Sonuçta senin araban da çok güzel.Macera paketini 1200TL ye serviste taktılar.Biraz canım yanmadı değil ama yan sanayinin daha olmamasından mıdır nedir bilemiyorum bu bayiler insanları mahvediyor. Bu lafım...
  20. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sayın Sial çok tesekkür ederim.Kolçak Armster Dacia Duster Kol dayama olarak biliyorum 140 TL Sahibindende var.Bagaj havuzunun fotograflarini koymayi unutmusum simdi ekliyorum iyi günler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR