Arama sonuçlarınız

1. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol merakla bekliyorum

2. dron

Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. ana yapı çok güzel üst tarafını nasıl düşünüyorsun
  3. dron

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hanımlar ve beyler Land Rover Fotoğrafları ve videoları başlıklı konuların Sabit Konular bölümüne konulursa iyi olacağı düşüncesindeyim yetkili arkadaşlara ulaşmaya çalıştım ama sanırım hepsi off buraya yazmaya karar vedim

4. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bu barca türkiyede nerede satılmakta ve kaça bilen varmı ? baya düşünelerek dizayn edilmiş ayrıca montajınıda gösteriyor
  5. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bir taraflarından başlayın da gerisi gelir inşeallah gerçekten ihtiyaçlarımız var bu tip malzemelere

6. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol mutlaka şarz saatini koyacak biyeri olmalı bir tarafında da piyasada hazırlarıda bulunan üçlü çakmaklıklardan sabit olarak bulunmalı oluşacak tasarımı merakla bekliyorum mutlaka imalattan önce proto tipini yayınlayın ki bizlerin göremediği veya atladığı şeyler...

7. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur
  8. dron

Federal Couragia M/T özellikleri hakkında

Ynt: Federal Couragia M/T özellikleri hakkında federal kullanıyorum buzlu asfaltta iyi değil ama bence mükemmel birlastik bu yıl toroslarda baya kar deneyimimde oldu çamurda çok iyi hatta üzerine karyamış yeni sürülü tarlaya yanlışlıkla girdik 4 lastik jant göbeğine kadar çamura battı araç...
  9. dron

Defender Pick-Up

Ynt: Defender Pick-Up kaporta alanyada ali ustanın eseri mekanik ise hasankola nınelinden geçti bu arabaya müthiş harcama yapıldı 4 teker disk fren 300 tdi motor r 380 şanzıman hesaplayın gerisini ön arka tanpon basamak ve koruma demirlerini 2000 tl daha neler neler

10. dron

Defender Pick-Up

Ynt: Defender Pick-Up yukaradaki araç ali ustanın eseri yapım aşamasında görme şansına ulaştım tek kelime ile mükemmel bir işçilik

11. dron

Defender Pick-Up

Ynt: Defender Pick-Up konyada 95 model li var muntazam yapılmış bir araç ilgilenirseniz
  12. dron

Delici ve Yayıcı Sis Farları

Ynt: Delici ve Yayıcı Sis Farları mümkünse 2 delici 2 yayıcı takın daha isabetli olur

13. dron

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi benim haberim olmaz sanırım oyumuzu belirttik akıl yok ki şimdi ne paralar ne vaatler havada ucuşacak bize teklifyok ;D ;D ;D
  14. dron

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi ktılımdan öte olayı geç farkeden yarışmacılara haksızlık olacak tüm resimleri tekbir messajda yeralmalı ve her resimde bir numara olmalı ister istemez tüm resimleri görüp oykullanılmalı
  15. dron

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi benim favarim puma ama isim yok oy atamıyorum ne yazıkki bu yarışmayı çidiye alıp 20 fotorafı yan yana koyup sora oylama yapılmalı daha adil olur sanırım

16. dron

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri araçların teknik özellikleri modelleri ne def 110ların meraktan soruyorum
  17. dron

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri http://www.tpao.gov.tr/v1.4/condocs/ihaleler/ady-aracsatisi-28122009.pdf yukarıdaki linkte ihale şartları bulunmakta
  18. dron

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) umut has adamsın vesselam ne yapsan eline yakışıyor çok güzel bir gezi olmuş saçkavurmada harika gözüküyor

19. dron

Disco I 300Tdi motora MT 85 akuplesi

Ynt: Disco I 300Tdi motora MT 85 akuplesi r380 gearbox çok mükemmel bir şanzıman ayrıca 300Tdi ye uyumlu sakın değiştirme lt 230 hızlı dişlisini 1.22 yaparsa aradığın hızı bulursun illa 6 hızlı şanzıman dersen puma motor tak ve beraberinde mt 82 kullan tra500060 kolay ben sana temin ederim...
  20. dron

Defender 110 İçin Arka Koltuk

Ynt: Defender 110 İçin Arka Koltuk defendere disco koltuğu koymak için tadilat gerekiyormu ayrıca arka 3 lü koltuk birbirinden bağımsız yatabiliyormu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri