Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Hanımlar ve beyler Land Rover Fotoğrafları ve videoları başlıklı konuların Sabit Konular bölümüne konulursa iyi olacağı düşüncesindeyim yetkili arkadaşlara ulaşmaya çalıştım ama sanırım hepsi off buraya yazmaya karar vedim
Ynt: Defender Ön Konsol
mutlaka şarz saatini koyacak biyeri olmalı bir tarafında da piyasada hazırlarıda bulunan üçlü çakmaklıklardan sabit olarak bulunmalı
oluşacak tasarımı merakla bekliyorum mutlaka imalattan önce proto tipini yayınlayın ki bizlerin göremediği veya atladığı şeyler...
Ynt: Defender Ön Konsol
bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız
yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur
Ynt: Federal Couragia M/T özellikleri hakkında
federal kullanıyorum buzlu asfaltta iyi değil ama bence mükemmel birlastik bu yıl toroslarda baya kar deneyimimde oldu çamurda çok iyi hatta üzerine karyamış yeni sürülü tarlaya yanlışlıkla girdik 4 lastik jant göbeğine kadar çamura battı araç...
Ynt: Defender Pick-Up
kaporta alanyada ali ustanın eseri mekanik ise hasankola nınelinden geçti bu arabaya müthiş harcama yapıldı 4 teker disk fren 300 tdi motor r 380 şanzıman hesaplayın gerisini ön arka tanpon basamak ve koruma demirlerini 2000 tl daha neler neler
Ynt: En Güzel Defender Anketi
benim haberim olmaz sanırım oyumuzu belirttik
akıl yok ki şimdi ne paralar ne vaatler havada ucuşacak bize teklifyok ;D ;D ;D
ktılımdan öte olayı geç farkeden yarışmacılara haksızlık olacak tüm resimleri tekbir messajda yeralmalı ve her resimde bir numara olmalı ister istemez tüm resimleri görüp oykullanılmalı
benim favarim puma ama isim yok oy atamıyorum ne yazıkki bu yarışmayı çidiye alıp 20 fotorafı yan yana koyup sora oylama yapılmalı daha adil olur sanırım
Ynt: Disco I 300Tdi motora MT 85 akuplesi
r380 gearbox çok mükemmel bir şanzıman ayrıca 300Tdi ye uyumlu sakın değiştirme lt 230 hızlı dişlisini 1.22 yaparsa aradığın hızı bulursun illa 6 hızlı şanzıman dersen puma motor tak ve beraberinde mt 82 kullan tra500060 kolay ben sana temin ederim...