Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BLACK DECKER ASI500 OTOMATİK KAPANAN HAVA POMPAS
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/black-decker-asi500-otomatik-kapanan-hava-pompas-52550267?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
bizim işmizi görürmü birbat t-max gi ponpalarımı tercih...
Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı
sen bu forma üye olduğun için galeri-image sine ulaşa biliyorsun bende üye oldum ama operator daha onaylamadı. konu linkini verirsen bizde görebiliriz sanırım
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
tarık beyde size iletecektir defender hangi turbo uygulaması yaparsanız yapın 1.21 dişi oranına üzerinde lt77 şanzıman varken geçme imkanınız yok v8 ,200tdi ve 300 tdi dada 1.41 dişli kullanılmakta 1.21 e geçerseniz hafif bir yokuşta dahi kalkamazsınız...
Ynt: Defender vites kolları sorunsalı
düz dizele olmaz yani istenilirse zorlanırsa flanşla filan olur ama lt 77 çok başarılı bir fites kutusu düz dizel arabaya gmt 82 nin birşey katacağı kanaatinde değilim
Ynt: Defender vites kolları sorunsalı
bende gmt 82 tr500060 elimde mevcut mt 82 nin üstüne (430 tl şanzıman arka gövde 110 tl ye ortamili ) 540 tl koyarsanız gmt 82 oluyor hiç merak etmeyin ayrıca 120 lşiğe ve 130luga cuk diye oturuyor. 1. vites dişlisi çok büyük son 6. dişli 0,79 yani aynı çok...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
ben size başımdan geçenleri anlatayım:
MKE (askeriyeden )ihaleyle 90 model 11o düz dizel defneder 2007 de aldım bir mühlet bu aracı standart haliyle kullandıktan sonra herkesin gittiği yoldan giderek bu aracı modifiye etmeye karar verdim ve...