Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı
benim eçok beyendiğim tasarım zafer bager in yaptığı port bagaj lakin çok uçuk fiyat istiyorlar (yurtdışı orginal port bagajlardan daha bahalı ) hevesim kursağımda kaldı
Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı
sanırım fazla aramaya gerek yok bager kardeşlerin yapmış oldugu bagajlar en mükemmeli (yanlış yere göndermişim kusuruma bakmayın )
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
yanı proplem bende de vardı 20 tl ye mal oldu projede cizdirmemiştim 7 kişilik yaptım zaten şu anda bircok cip 7 kişilik gözüküyor
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-range-rover-defender-16-jant-takimi-bk-390-31828610/detay
bu jant defender jantı 8'' buna olmaz ve ilandaki jant ise toyota jantı 7'' belki ona olur ama göbeği kaybede bilmekiçin2.5'' spencer...
Ynt: Satılık Defenderler....
söylediklerinde haklı olmakla birlikte işin içine kıskançlıkta giriyor .benim hanım enson bana ( bir kavga sırasında) bunu alacaktın da niye beni aldın diye sersenişte bulundu ;D ;D ne diyeceğimi bilemedim iki kuma geçinib gidiyorlar alıştılar alıştılar :) :)
Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru
ewet doğrudur takan arkadaşlarda mevcut. bu konudada ama lar mevcut kapak piston gömlek ve selmanların C (karbon) oranları farklı yani mukavemetleri dolayısıyla yüksek basınçlarara ulaşılırsa elaman kırılmaları oluyor hepsini değiştiririm diyorsanız aynı blok...