Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suriye'de Defender Parçası Var mıdır?
suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle...
Ynt: Land Rover Defender Sürati
Konya fort servisinde mevcut 5600 dyorlar gerçekten sandık motor bunlar motor proplemi yaşayan garantili araçlara takıyorlar ve üstelik 2 yıl da garantili
ve son
yaşar bey sizide götürmek istedim ama bana vermiş olduğunuz avea numaranız kapanmış size ulaşamadım cumartesi gününe kadar antakyadayım sizle görüşmek isterim
lpg li araçlarda giremiyor 90 model araç altına gelince ticari araç olarakmış ama ayrıntılı birşekide öğrenip döneceğim sizlere
seve seve rehberlik yaparım sizlere 1990 model altı girmiyor ayrıca dizel araçlardan 100$ para alıyorlar (çevre parası) ama antakyadan günü birlik gidip gelen taksiler 10 tl ye götürüp getiriyorlar turlar ise 30 tl ye(halep e) dil konusu ise anadilim...
yok
lübnana bolca seri parçası evcut ürdündede defender (ürdün ordusu hep defender kullanıyor) ama işe yarar pek fazla malzeme yok hep uydurmasyon oralatda tamir sektörü çok gelişmiş 1970 li yıllardaki türkiye gibi
Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları
yazmadan edemedim aslında tanıdık yerler siz torsların güneyinde biz ise kuzeyindeyiz inanın içim kaynadı o manzaralara hayallere daldım dersem yalan olmaz ellerinize sağlık çok güzel fotolar yüklemişsiniz
birkaç gündür araştırıyorum bu konuyu ama aşşağıdaki linki birtürlü anlayamadım yardımcı olyursanız sevinirim
http://www.defender2.net/forum/topic162.html?highlight=...