Arama sonuçlarınız

1. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol getitmesiyle birlikte konsol kaça mal oldu sakıncası yoksa ben ingiltereden bir akranbama sipariş verdim 4 - 5 ay sonra gelebilirim diyor fazla bir fark yoksa bende getitmek istiyorum

2. dron

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' alanyada Hasan Kola yı anıpta Ali ustayı anmadan geçmemek lazım (kaporta ustası ) yaptığı işleri gördüm ve her ikisinin uymu ve birlikte çalışması beni imrendirdi ayrıca işçiliği muhteşem işler çıkarıyorlar
  3. dron

LAND ROVER RESİMLERİ

Ynt: LAND ROVER RESİMLERİ resimle ve emeğiniz için çok teşekkür ederim lakin sırf bunun için ayırdığımız bir köşemiz var orada yayıonlarsanız zaman içinde kaybolmaz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14631.2900

4. dron

Land Rover ve Moderatörler

Ynt: Land Rover ve Moderatörler birde merdivenin reminin resmini koyabilirmisiniz
  5. dron

Land Rover ve Moderatörler

Ynt: Land Rover ve Moderatörler çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık kaça mal ettiniz soması ayıp

6. dron

discovery lt230 dişli oranları

Ynt: discovery lt230 dişli oranları ben herzaman söylemişimdir senin aracın benim hayalim inşeallah benzetmeye çalışacağım birde sana cok soracağım soru olacak başını ağrıtırım artık

7. dron

Ynt: discovery lt230 dişli oranları inşeallah bu yaz beyaz puma 2 defensit ortaya çıkacak şimdiden hazırlığa başladım
  8. dron

Ynt: discovery lt230 dişli oranları lt 230 arazi şanzımanının tabii düz fiteslilerinde hızlı dişli oranları bazılarında 1.41 bazılarında 1.21
  9. dron

discovery lt230 dişli oranları nedir defendere uyarmı hangilerinde 1.22 hızlı dişli oranına sahiptir bilgisi olan rakadaşlar yardım edebilirmi

10. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol 2000 tl civarına mal oluyor huma getirdip satıyor bildiğim kadarıylada ellerinde var

11. dron

Motor modifiye

Ynt: Motor modifiye sanırım bulariçinde 4000 tl gibi bir rakam çıkar bence v 8 motor takmak daha mantıklı eski motoruda satmazsan elinde yedek bir motorunda olur
  12. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol bu tip bir konsül daha güzel olacağı kanısındayım ayrıca ön vantilleri de kapatmak zorundu kalmazsın

13. dron

Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?..

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. Çok güzel bir çalışma lakin ahşap bir malzeme kullanılmış bizim şartlarda 1 yılda dağılır metal olsa daha iyi olur
  14. dron

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. bu aleti çitten bölüp 2 katlı hale getitmek lazım alt kısmına ıvır zıvır üst katada mutfak malzemeleri konula bilir
  15. dron

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. bu römorka defender tekerleri taksak uymaz mı

16. dron

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. adamlar sitelerinde müşteri isteğine göre dizayn edeceklerini hatta özel dizaynda yapacaklarını belitmişler
  17. dron

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. http://www.hames.com.tr/index.php?module=about adresinde tesadüf eseri buldum gördüğüm römork u fiyat konusunu bilmiyorum ama antalyada görüşmüş olduğum arkadaşım ikinci ellerinin 400 ila 500 lira arasnda oldugunu söyledi
  18. dron

Ynt: Off-Road Tipi Römork Nasıl Olmalı?.. beyler antalya manavgatta seri römork (pazarcı romorku) üretenler varmış birtane oradan gelen bir römork gördüm işe yarar bişey lakin fotosunu çekemedim fırsatım olursa çeker koyarım

19. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol rakamı görünce bende yurt dışından getirtmeye karar verdim hem orjinal olur hemde çok çok ucuz 130 tl gibi bir rakam
  20. dron

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol ön konsol böyle olmalı hayalim diyeyim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK