Arama sonuçlarınız

1. dron

Puma Motor Konusunda Acil Yardım ! ! !

Ynt: Puma Motor Konusunda Acil Yardım ! ! ! sakın girişme düz dizel motorla mt 82 şanzıman öpüşmez ve fazla bir şeyde değişmez

2. dron

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) nasılsın hala yemek borcumu ödemek için ereğliye gelmeni bekliyorum lt 77 gearbox la bu aracın 165 km yapması gerekir bu hıza cıkakamasının çokça nedeni olabilir ama en yüksek 2 ihtimalvar a/m oranı 4.11 dir daha büyük ihtimalse devir regulatorü dür bu ürün...
  3. dron

Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?.. bu jantları arif çarpışantürk ten aldım mükemmel bir iş sıfır hatalı 4 adet jant gönderdi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15658.0 adres bilgileri burada konya ereğli den arkadaş önerdi dersen jant ın tüm bilgileri arifte var...

4. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) umut bu motor takılı olan jumbo transit te katran 210 yazıyor ama senin bir dez avantajın var dişli oranın 1.22 buda demek oluyor ki 210/1.22 =172.13 km/sa yapmalı tabi tüm diyer faktorler aynı olmak kaydıyla bu hesabı tam yapa bilmek içintüm dişli oranlarını...
  5. dron

Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?.. inanın aracı yeni keşfediyorum diye bilirim jant ları ve lastikleri takınca aracın performansı ortaya çıktı hem görüntü hemde performans mükemmel buzda denemedim ama kar camur ve stabilizede dağda mükemmel asfaltdada ben hiç ses duymuyorum...

6. dron

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? özeldem messaj yaz ve numarasını iste

7. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) allah nazardan saklasın korusun hani derlerya tekerine taş değmesin elindeki aracın kıymetini bil üzerindeki tüm civata ve vidalar paslanmazayrıca birinci sınıf bir işcilik ve senin elinda yüriyende geçti birde puma motor var darısı bize inşeallah güle güle kullan
  8. dron

Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? bu kadar sohbet ve bilgiye ramen göremediğim birşey var bu şartlarda at lermi iyi mt lastiklermi benim aracımda federal 235/85 R /16 mt lastik var bu lastiğin ıslak zemin buz hafifkar ve derin kar performansları nasıldır
  9. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) hayır bu mümkün değil sadece dizele dizel motoru koya bileceksiniz sadece ruhsatta motor numarası olmayacak yani motoru işletme masrafı ortadan kalkacak (proje ve diyer prosetür) lakin tüv muayenesinden gececeksiniz bu kanunla arabanın üzerine araba üretim...

10. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) yaptığı araç 160 - 170 km hıza ulaşacak km saati 140 km /saat gösteriyor osebebten km saatini değiştirmeli

11. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) birde unutmadan yazayım dedim kilometre saatini değiştimen gerekli yeni motor+ yeni dişli =yeni sürat => yeni kilometre saati
  12. dron

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri raci bey tek kabin arka kasa kapalı telekomun fiber optik kablolarının ve diyer bağlantılarının denetlemesi için (arazide) kullandığı araçlar hemen hemen hepsi 300 tdi motor ve r380 şanzıman var

13. dron

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? evet doğru anlamışsınız mt lastiklerin yanaklarındada diş var ve en önemlisi yanaklar geniş jantta bombe yapmıyor lastik yere düz basıyor inanın aradaki ses farkı aynı lastikte kulakla bile hissedilebiliyor . benim şahsi deneyimim
  14. dron

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? yanlış anlamayın diye tekrar etmek istedimdi; ben federal mt yi diyer mt lastiklerle kıyaslıyorum . at ve başka tip lastiklerle değil tabii at ler daha sessiz ama MT lastikler içinde federal mt nin sesi katlanıla bilir klasifikasyonda federalin 2...
  15. dron

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri haziran ayı gibi türk telekomdan defender 300tdi lerden 80-90 tane satılacağı yönünde söylentiler vardı topu topu 4-5 tanemi yoksa gerisi gelecekmi

16. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) 2007 den sonra land rover mt 82 nin yanında lt 230 de 1.211 dişli kullandı bence dişli oranını buna en yakın değer olan 1.222 yapın
  17. dron

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? federal lastik sesli değil mesela 235/85 R/16 lastiği 6'' genişliğinde jantada takabilirsin 7'' genişliğinde jantada 6'' e takarsan sesli oluyor 7'' takarsan sessiz ben kullanıyorum gayet sessiz tabii hiçbir zaman AT lastikler kadar sessiz...
  18. dron

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? inanın fedaral mükemmel bir lastik hemde sessiz tekrar almam gerekse terettüsüz yine federal mt lastik alırım bu arada hem asfalt hem stabilize yolda hemde çamurda denidim bence mükemmel bir perfomansı var. kumda , karda ve buzda denemedim...

19. dron

En Güzel Çamur Görüntüleri

Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri ben bunu niye koyduğunu anladım; hiç bir oto yıkamacı arabayı yıkamayı kabul etmeyince arabayı derede yıkıyorsun ;D ;D ;D
  20. dron

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? ozaman dişli oran (lt 230 Q)1.410 sen onu 1.222 yapacaksın herşey tamam olacak türkiyedeki tek ten araç nazar boncuğunu unutma zaten kaporta ve aksesuarda tektendi MAŞALLAH MAŞALLAH diyeyim hadi hayırlısı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR