Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan ve Kar
Bu resim tarafımdan çekilmiştir burası Ardahan,Posof Ilgar dağı 2540 m yüksekliği var Türkgözü sınır kapısının ve Gürcüstan'ın tek yolu buradan devamlı tırlar geçiyor ve bu resmin çekildiği zaman yolun en düzgün olduğu zamanlardan biriydi 8 ay kışı var o yolları...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Nihat bey kolay gelsin işe başlamışsınız zor ama zevkli bölümlerdesiniz kazasız belasız bitirip gönlünüzce kullanmanızı dilerim.
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)
Ömer bey geçmiş olsun acil şifalar.
Biz Ege buluşmasını yaptık ama İzmir'lilerin alışık olmadığı bir hava vardı ,ama olsun tanışmak ve hoş sohbetler içimizi ısıttı .Sizlerinde aynı duygular içinde olduğunuz belli...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Bende çeki demirini ruhsata işletirken üçüncü plakayı trafikten istemiştim ama banada resmi plaka olmaz demişlerdi bende TR siz plaka bastırdım onu kullandım, yada Atilla beyin dediği gibi zayi den yeni plaka çıkartıp onu...
Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)
Serkan , ne güzel resimler çekmişsin öyle ilk karedeki mesut ağbi sahildeki hymer'in sahibi kaz'larıda oraya o getirmişti, 7 ay nasıl bekliyeceğiz bakalım .
Fotolar bu kadar değildir herhalde.
Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)
Şeref bey benide listeye ekleyin şimdilik günü birlik gibi gözüküyor ama değişebilir.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Daha önceki resimlerden tavanın açılacağını biliyorum ama sanki biraz ağırlaşıyor gibi ,boş şase iken ok ağırlığı 40 kg tartmıştın ,binek araçlarda çeki demirine düşen ağırlık 50 kg yi geçmemesi gerekir diye biliyorum toplam...
Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması
Atilla bey emeğinize sağlık .
Tüm Gezenbilir ve karavan ailesinin Kurban bayramını kutlar sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet abi boyaya başladınmı bir türlü karavanının son halini göremedim bir kaç defa geldim sana ulaşamadım .
Görüşemezsek isenin ve ailenin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar .
Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)
Metin abi fotorafları yüklemeyi başarmıssın ben daha beceremedim vazgeçtim artık sizin fotoraflardan faydalanacağız ;)
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?
Ramzan bey aracınız hayırlı olsun size kolay gelsin başlangıcı yapmışsınız.