Arama sonuçlarınız

1. K

Çekme Karavan ve Kar

Ynt: Çekme Karavan ve Kar Bir sorun oldu resmi gönderemedim.

2. K

Çekme Karavan ve Kar

Ynt: Çekme Karavan ve Kar Bu resim tarafımdan çekilmiştir burası Ardahan,Posof Ilgar dağı 2540 m yüksekliği var Türkgözü sınır kapısının ve Gürcüstan'ın tek yolu buradan devamlı tırlar geçiyor ve bu resmin çekildiği zaman yolun en düzgün olduğu zamanlardan biriydi 8 ay kışı var o yolları...
  3. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Nihat bey kolay gelsin işe başlamışsınız zor ama zevkli bölümlerdesiniz kazasız belasız bitirip gönlünüzce kullanmanızı dilerim.

4. K

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... ALLAH cc herkese sabır versin mekanı cennet olsun.
  5. K

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Yücel geçmiş olsun Cennet hanıma acil şifalar dilerim.

6. K

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Ömer bey geçmiş olsun acil şifalar. Biz Ege buluşmasını yaptık ama İzmir'lilerin alışık olmadığı bir hava vardı ,ama olsun tanışmak ve hoş sohbetler içimizi ısıttı .Sizlerinde aynı duygular içinde olduğunuz belli...

7. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Bende çeki demirini ruhsata işletirken üçüncü plakayı trafikten istemiştim ama banada resmi plaka olmaz demişlerdi bende TR siz plaka bastırdım onu kullandım, yada Atilla beyin dediği gibi zayi den yeni plaka çıkartıp onu...
  8. K

Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010) Serkan , ne güzel resimler çekmişsin öyle ilk karedeki mesut ağbi sahildeki hymer'in sahibi kaz'larıda oraya o getirmişti, 7 ay nasıl bekliyeceğiz bakalım . Fotolar bu kadar değildir herhalde.
  9. K

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Şeref bey benide listeye ekleyin şimdilik günü birlik gibi gözüküyor ama değişebilir.

10. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Aynı keyifi bizde yaşadık teşekkürler Yücel

11. K

Roman Tarzı Çekme Karavan

Ynt: Roman Tarzı Çekme Karavan Görsellik ve rahatlık hepsi bu karavanda var ,bazen herşeyi kusursuz isteyip hayellerimizden mahrum kalıyoruz .Selamlar
  12. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Daha önceki resimlerden tavanın açılacağını biliyorum ama sanki biraz ağırlaşıyor gibi ,boş şase iken ok ağırlığı 40 kg tartmıştın ,binek araçlarda çeki demirine düşen ağırlık 50 kg yi geçmemesi gerekir diye biliyorum toplam...

13. K

Kurban Bayramı Kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması Atilla bey emeğinize sağlık . Tüm Gezenbilir ve karavan ailesinin Kurban bayramını kutlar sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.
  14. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abi boyaya başladınmı bir türlü karavanının son halini göremedim bir kaç defa geldim sana ulaşamadım . Görüşemezsek isenin ve ailenin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar .
  15. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel güzel gidiyor naylon örtünce şekilde oluşmuş.

16. K

Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)

Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010) Metin abi fotorafları yüklemeyi başarmıssın ben daha beceremedim vazgeçtim artık sizin fotoraflardan faydalanacağız ;)
  17. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel çeki demirin hayırlı olsun sonunda karar vermişsin
  18. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Coşkun bey aramıza hoşgeldiniz.

19. K

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey başınız sağolsun ALLAH sabır versin
  20. K

Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz? Ramzan bey aracınız hayırlı olsun size kolay gelsin başlangıcı yapmışsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri