Arama sonuçlarınız

1. K

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Serkan ,Vap ,çok teşekkür ederim tabiki tüm koruma donanımlarım olacak ben kuralcı biriyim motor kullanmak neyi gerektiriyorsa hepsi olacak .Selamlar saygılar.

2. K

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Yücel bey teşekür ederim darısı tüm istiyenlere.
  3. K

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba adım Cengiz, yaşım 42 İzmir'liyim uzun zamandır istediğim motorumu cuma günü satın aldım 2004 Suziki VL 800 volusia Ehliyetim olmadığı için Şimdilik trafikte kullanamıyorum 2011 ocakta İnşallah ehliyetim olacak o zaman yollarda görüşürüz selamlar.

4. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey hayırlı makina'nız hayırlı olsun güle güle kullanın.
  5. K

Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(

Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :( ALLAH rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun .

6. K

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Serkan Haziran başında pratikerden 25 TL ye aldım belki halen vardır yoksa bile depodan çıkartabilirler, bunlar sadece keyif için sahilde günbatımını seyrederken çok iyi. Metro'da var 35 TL benim 25 TL ye aldığımla aynı Kipa'da 42 TL şuan yok...

7. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey Atilla beyin bahsettiği malzeme ve daha fazlası AOSB de bulunan Ege pleks firmasında bulunuyor ve çeşitli aliminyum çıta profil çeşitleri birinci sanayide mevcut ,ayrca karavanınızda kullanacağınız vidalarıda inox...
  8. K

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Ümit bey bende karavanınızın son haline merakla bekliyorum selamlar.
  9. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf hayırlı olsun ALLAH ailenle beraber oturmak nasip etsin.

10. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf kardeşim sana ve Asuman hanıma hayırlı olsun İnşallah aradığın evi bulursun selamlar

11. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tamer bey , Bülent bey aramıza hoşgeldiiz selamlar
  12. K

Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010) Levent bey size ne mutlu azminizin ve sabrınızın ödülünü kısada olsa almışsınız fotoraflar şahaser, Allah size kazasız ve uzun geziler nasip etsin.Slamlar

13. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Haydarsinan bey hoş geldiniz gezinizden memnun kalmanız bizide memnun etti yeni gezilerinizde bir yerlerde karşılaşmak dileği ile .Selamlar
  14. K

İzmir - Foça Gezimiz

Ynt: İzmir - Foça Gezimiz Metin bey paylaşıma teşekkürler daha fazla fotoraf bekliyoruz.
  15. K

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Serkan kurban bayramında bende isterim ,ama bizde bayramlar problem büyüklerin yanında iki gün geçirmedinmi, bir daha yanlarına sokmazlar.Selamlar

16. K

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Serkan güzel bir gezi olmuş, İnbükünün fotoraflarını görünce gene kanımda kaynamalar başladı seneye nasıl dayanırım bilmiyorum ,Temmuz ayı başında İnşallah oradayız. Belki nasip olur iki karavan ardarda gideriz bu iş ne kadar...
  17. K

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf kardeşim karavanını satma kararına üzüldüm emeğinle senin evladın gibi olmuştu ama öncelik ev gelir senin ve ailen için hayırlı olsun selamlar
  18. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Selçuk bey aramıza hoş geldiniz karavanınız hayırlı olsun keyifli geziler.

19. K

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hayallerinize kavuşmanızı dilerim
  20. K

Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan)

Ynt: Benim Karavanım; aslanahmet - Hakan (çadırvan) Gezilerinizin devamını dilerim iyi eylenceler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri