Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Serkan ,Vap ,çok teşekkür ederim tabiki tüm koruma donanımlarım olacak ben kuralcı biriyim motor kullanmak neyi gerektiriyorsa hepsi olacak .Selamlar saygılar.
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Merhaba adım Cengiz, yaşım 42 İzmir'liyim uzun zamandır istediğim motorumu cuma günü satın aldım 2004 Suziki VL 800 volusia Ehliyetim olmadığı için Şimdilik trafikte kullanamıyorum 2011 ocakta İnşallah ehliyetim olacak o zaman yollarda görüşürüz selamlar.
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
Serkan Haziran başında pratikerden 25 TL ye aldım belki halen vardır yoksa bile depodan çıkartabilirler, bunlar sadece keyif için sahilde günbatımını seyrederken çok iyi.
Metro'da var 35 TL benim 25 TL ye aldığımla aynı
Kipa'da 42 TL şuan yok...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey Atilla beyin bahsettiği malzeme ve daha fazlası AOSB de bulunan Ege pleks firmasında bulunuyor ve çeşitli aliminyum çıta profil çeşitleri birinci sanayide mevcut ,ayrca karavanınızda kullanacağınız vidalarıda inox...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf kardeşim sana ve Asuman hanıma hayırlı olsun İnşallah aradığın evi bulursun selamlar
Ynt: Bayram Kaçamağımız (9-12 Eylül 2010)
Levent bey size ne mutlu azminizin ve sabrınızın ödülünü kısada olsa almışsınız fotoraflar şahaser, Allah size kazasız ve uzun geziler nasip etsin.Slamlar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
Haydarsinan bey hoş geldiniz gezinizden memnun kalmanız bizide memnun etti yeni gezilerinizde bir yerlerde karşılaşmak dileği ile .Selamlar
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Serkan kurban bayramında bende isterim ,ama bizde bayramlar problem büyüklerin yanında iki gün geçirmedinmi, bir daha yanlarına sokmazlar.Selamlar
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Serkan güzel bir gezi olmuş, İnbükünün fotoraflarını görünce gene kanımda kaynamalar başladı seneye nasıl dayanırım bilmiyorum ,Temmuz ayı başında İnşallah oradayız.
Belki nasip olur iki karavan ardarda gideriz bu iş ne kadar...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf kardeşim karavanını satma kararına üzüldüm emeğinle senin evladın gibi olmuştu ama öncelik ev gelir senin ve ailen için hayırlı olsun selamlar