Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Karavanım; Cengiz Küçük (kurtadam)
Serkan bey teşekkür ederim . Ben de tanışmaktan memnun olurum karavan ulukentte işyerimin bahçesinde istediğiniz zaman görüşe biliriz.
Tel:533 5614959
Teşekkür ederim Doğan bey evet yerleşimi çok iyi yapmışlar bizi çeken sebeblerden biride bu oldu zaten. Selamlar
Elbette eski karavanımın çift dingil olması bir avantajdı yükleme yaptığınızda dengeyi fark ediyordunuz ona göre öne veya arkaya yük koyuyordunuz ve kendinizi daha güvende hissediyordunuz .Yeni karavanda yüklemeyi çok iyi ve dengeli yapmanız lazım ...
Mustafa bey merhaba Erbanın bahsettiğiniz modelini arkadaşım mayıs ayında satın aldı ve yakından inceleme fırsatı buldum fiyat olarak çok iyi ikinci el fiyatına yeni karavan veriyorlar ama standart ve seri üretim oluşundan dolayı sanki iç malzeme...
Yusuf kardeş teşekkür ederim biraz öyle oldu nüfus kalabalık her karavan bize uymuyor bu boyda beş kişilik karavanı buldum gözümü karartıp aldım birde en güzel tarafı ruhsatlı oluşu rahat bir şekilde dolaşa bileceğiz.
Aslında cuma günü gelip...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
Haydar sinan bey, karavanınızı güle güle kullanın son hali çok güzel gözüküyor.
Abinize geçmiş olsun ,birde köşelerde kullandığınız malzemenin ne olduğunu nerelerde bulabiliriz,kendinden yapışkanlımı söylerseniz sevinirim.İyi tatiller
Ynt: Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu
Cem bey, merhaba keyfiniz bol olsun geziniz devam ediyor mu tamamladınızmı devamını heyecanla bekliyorum. Selamlar
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
İlhan bey hayırlı olsun, sizi zor ama zevkli günler bekliyor kolay gelsin.
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Yaşar bey,karavanın son hali çok güzel olmuş sağlıkla kullanmanızı dilerim.Selamlar
Cavid bey ,çok teşekkür ederim ALLAH kaza bela vermezse bu karavanı uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum .Saygılar
Mehmet ağabey çok teşekkür ederim sağol ,evet daha önce bahsettiğim karavan. Selamlar saygılar
Haşmet bey teşekkür ederim ,evet karavan oldukça temiz yıpranmamış ufak tefek elden geçmesi gereken yerleri var onlardan sorun değil yani eski karavanıma göre hiç işi yok.
Kenan bey teşekkür ederim çok sağolun.
Yıllarca karavan peşinde koştuktan sonra aldığım ilk karavanı tatil dönüşü sattım sebebi 5 kişilik aile olmamız ve bize yetersiz gelmesi,böylece yeni bir karavan aramaya başladım ilanlardan İstanbulda bu karavanı buldum cumartesi gidip gördüm ve kaporasını vererek anlaştık 21 temmuzda...
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)
Hanımları biraz tehdit etmek gerekiyor ben eşimi razı etmek için gelirsen gel yoksa ben çocuklarla kampa gidiyorum dedim hanım baktıki ben cidiyim gönülsüz kabul etmek zorunda kaldı, şimdi ise memnun benden önce hazırlanıyor her...
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)
Sayın haşmet bey , gokeri06
Hayallerimi erteleme kararı almadım aksine geliştirme kararı aldım sizde biliyorsunuz bu karavanla epey uğraştım ,zevkli bir tatil ve kamp yaptım karavandan çokta memnun kaldım ama bir tek sıkıntım...