Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)
Yücel bey Marmarise 25 km uzaklıktaki inbükü kampı Datça yolu üzerinde ,gerçekten güzel ve zevkli bir kamp oldu burayı tavsiye ederim.
Uzun uğraşalardan sonra karavanımla ilk tatilime çıktım yolda karavanımın bagaj kapağını bırakmanın haricin de gayet rahat ve sorunsuz bir tatil oldu darısı karavanları ile uğrasanların başına sabit konakladığımdan ve fazla...
Sayın freegraf tatilde olduğumdan yazınıza yeni cevap verebildim çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Levent bey iki haftadır foruma giremedim,karavanın son halini yeni gördüm usta adam belli oluyor çok güzel gözüküyor .
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf kardeş engüzelini yapmışsın elinden geliyorsa herşeyi kendin yapacaksın hem cebin hemde kafan rahat olsun inşallah vizeden sorunsuz geçersin .
Metin bey çok teşekkür ederim ALLAH hepimize iyilerini nasip etsin .
Yarın sabah inbüküne doğru yola çıkıyorum internet bağlantısı olmazsa 15 gün aranızda olamayacağım sağlık ve afiyet sizlerle olsun hoşça kalın.
Levent bey teşekkür ederim hayırlısıyla sizde bitirirsiniz yeterki ALLAH sağlık afiyet versin.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey tayininiz hayırlı olsun sizin adınıza sevindim, malzeme açısından çelebiyi daha rahat yaparsınız İzmir'e daha yakınsınız.
Sayın enverdede teşekkür ederim iki hafta kalacağım, çalışma hayatımız devam ediyor her seferinde zor ayrılıyorum bir sonraki yılı da iple çekiyorum hoşça kalın.
Sayın atranslator çok teşekkür ederim ,dediğiniz gibi gerçekten zor ama işin içine bir kere girdikten sonra mecburen tamamlamak zorunda kalıyorsunuz. selamlar
Hakan bey teşekkürler ,döşeme ile ilgili hiç birşey yapmadım ama benden önceki sahibi döşemeyi yeni yaptırmış ve hiç kullanmadan satmış.
selamlar
Sami bey çok teşekkürler ALLAH nasip ederse keyfini sürmeye çalışacağım sabırsızlıkla yola çıkacağım günü bekliyorum hoşça kalın.
Mehmet ağbi çok teşekkürler içi eskisine göre iyi oldu ama daha dışının makyajı var o şimdi önemli deyil bir dahaki sezona biraz iş kalsın ,19 haziranda yola çıkıyorum tatile çıkmadan önce yanına uğrayacağım hoşçakal.