Arama sonuçlarınız

1. K

Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Sol tarafın dolap montajına kaldığım yerden devam ediyorum

2. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Sami bey teşekkür ederim elimizden geldiği kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. selamlar
  3. K

Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları Levent bey çok geçmiş olsun ALLAH sevdiklerine bağıilamış.

4. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Levent bey teşekkür ederim, flap zımparalardan kullanıyorum hatta elimde ince ve kalın iki türü var,zaten düzeltme işlemlerini onlarla yapıyorum .Selamlar
  5. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Sami bey teşekkür ederim yusuf'a da belirttiğim gibi testere değil kesici taş.

6. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Mehmet abi gelemedim bugün işlerim yoğundu inşallah bügün gelmeye çalışırım saygılar.

7. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Yusuf kardeşim uyarına teşekkür ederim, avuç içi taşlamanın ağzındaki testere değil, aliminyum profilleri kesmek için aldığım çapaksız kesme yapan ince çeperli kesici taş, dolap kenarında 3-4 mm kadar fazlalık vardı ve içlerinde...
  8. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) devamı
  9. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Dolap ve raf montajı için birleştirme aparatı, tam olarak ismini bilmiyorum karavanın orjinalinde aynı parçadan vardı daha önce yapılan tamirlerde bu parçalar eksilmiş mobilya hırdavatları satan mağazalardan aynısını buldum ve...

10. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Sol tarafın dolap montajına geçiyoruz.

11. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Montoja devam sağtarafın ikinci parça dolabınıda yerine alıştırıp takıyoruz.
  12. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Tavan kaplaması bitti sıra sağ tarafın dolaplarını takmaya başlıyoruz

13. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Sami bey teşekkür ederim evet kolay değil ama sonunda bizler için ödülü büyük benim en büyük sıkıntım zaman tam 12 hafta sonu uğraşıyorum emekli olsam daha kolay olurdu,sağlık olsun sizede kolay gelsin karavanınızın sonucunu...
  14. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Yusuf kardeşim teşekkür ederim elimizden geldiği kadar birseyler yapmaya çalışıyoruz.
  15. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Mehmet abi çok teşekkür ederim seni çok iyi anlıyorum ben de senin karavanının bitip gün ışığına çıkmasını dört gözle bekliyorum . Sana verdiğim sözü unutmadım ayarlamaya çalışıyorum bugun veya yarın musaitsen mutlaka yananına...

16. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Tavan kaplamasını yaptık ,ama standardın dışında bir malzeme kullandım .Kontraplak kullanmayı düşünüyordum ama cilalanması veya üzerinin kaplanması gerekiyordu ,ayrıca ön tarafa gelen bölüm kavisli olduğu için normal...
  17. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Haşmet bey çok teşekkür ederim,doğru söylüyorsunuz böyle işlerle uğraşacaksanız elinizden iş gemesi gerekiyor yoksa ustalarla uğraşmaktan ömrünüzden ömür gider.İyi ustaları tenzih ederim. saygılar
  18. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)

19. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) İzalasyonu tamamladık artık tavanla ilgili işimiz kalmadı .
  20. K

Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam) Eski tavandaki lamba yerini kesip alarak yeni tavada kullandım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri