Arama sonuçlarınız

1. kasey

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında Bu motor konusunda ben de hiç iyi şeyler duymadım.Zaten motorda sıkıntılar olduğu için kısa süre sonra Mercedes motor uygulamasına geçti. Saygılarımla,

2. kasey

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Arkadaşlar, Hiç WJ siniı yükselten veya off road için hazırlayan yok mu?Varsa tecrübelerini paylaşmak istiyorum. Selamlar,
  3. kasey

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Hasan Bey, Ben de 2000 WJ var.Aracı yükseltmek istiyorum.Avatarınızdaki resimden anladığım kadarıyla aracınızı yükseltmişsiniz. Kullanımda problem var mı?Yükseltirken neleri tavsiye edersinz.Aracın yükseltilmiş fotoğraflarını gönderirseniz çok...

4. kasey

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?
  5. kasey

WJ Yükseltme Kiti

2000 WJ mevcut.Ararzide sıkıntılı yerlerde sürtme problemleri yaşıyorum.Rod amortisörü ilk sürtebileceğiniz yükseklikte.Ben bir tane değiştirdim. Yükseltme kiti yada GET kullanmak istiyorum.WJ yi yükselten arkadaş var mı? Fotoğraf koyarsanız çok sevinirim.Kullanımda sıkıntılar var mı? Deneyimli...

6. kasey

Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Ertuğrul Bey, Selamlar.Ben şantiyeci değilim ancak şantiyelerde çok zamanım geçti.Türkiye'nin çoğu yerindeki şantiyeleride bulundum.Bu makinaları satan şirketde yedek parça müdürlüğü yapıyorum. Siz nerelerde çalıştınız belki...

7. kasey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Yükseltme opersyonun hayırlı olsun.Senin aracada benim zerrine gönderdiğim iş makinası fotoğrafındaki lastikler ne gider hani ;)
  8. kasey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Kullanmak için şantiyelere gezi düzenlemek gerekli.Ancak kullanımına doyum olmaz.Şakayla başladı ama keşke böyle aktiviteler yapabilsek.
  9. kasey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Sadece piknik türü olarak gördüğümü ifade etmedim zaten. Madem öyle bundan sonraki gezilerinize aşağıdaki fotoğrafda gördüğünüz araçla geleceğim. ;D Tozu dumana katacağım.......... :o

10. kasey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Zerrin, iş yoğunluğum nedeniyle geziden hemen sonra yazışmalara katılamadım.Yazmak için 1 - 2 kez niyetlendim ancak yazılanları takip edip fotoğraflara bakabildim. Gecikme için kusura bakmayın lütfen. Öncelikle yapılan gezi için...

11. kasey

Ynt: Gezenbilir Akçaali Köyü Off-Road Etkinliği (21 Şubat 2010) Can selamlar, Hani lastikler kabak olmasın yeterdi.Anamız ağladı. :D Ancak inanılmaz adrenalin salgıladık.Ben bu işlerde yeniyim.Tek kelimeyle harikaydı.Benim için erken ve büyük bir deneyimdi Selamlar,
  12. kasey

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. Teşekkür ederim.Hepimize...

13. kasey

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. Teşekkür ederim.En kısa zamanda resimleri yayınlayacağım.
  14. kasey

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. Teşekkür ederim.
  15. kasey

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. Teşekkür ederim.

16. kasey

Yağmur ve Far sensörü

Arkadaşlar aracın kataloğu bende mevcut değil. 2000 WJ de yağmur sensörü ve far sensörü var mı?Varsa nasıl aktif hale getiriliyor?Bilen varsa yardımcı olsun lütfen Selamlar,
  17. kasey

Sonunda WJ yi aldım.

Arkadaşlar 6 ayın sonunda 2000 model WJ alarak aranıza katıldım nihayet :D Ayağımın tozuyla Gerede gezisine katıldım.Orada bazı arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu. Çok keyifli bir geziydi. Zaman ile araç hakkında sorularım olacak. Herkese selamlar.
  18. kasey

Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum

19. kasey

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum Zakof kısmetse gönlüm WJ dedir.Düşündükçe, yazıları okudukça şimdiden heyecanlanıyorum.Yaşımız da ilerledi, 20 yıldır şöförlüğümüz var ama nedir bu heyecan anlamadım.Hastalık herhalde.Zakof LPG de sorun yaşıyordun ne yaptın.Çözüldü mü?Selamlar
  20. kasey

Ynt: Yeni Katılım, G.Cherokee WJ Düşünüyorum Hah şöyle hocam ya.Somut yardımcı olacak bir mesaj aldım.Teşekkür ederim.Yok daihatsuymuş yok gevezeymiş, değilmiş bir sürü mesaj aldım. :D Forumun dışında sana nasıl ulaşabilirim? Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri