Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız
Merhaba.. Tamer Bey fazlası ile konuyu aydınlatmış ilave edecek bir şey yok..Teşekkür ederiz..Bir küçük şey sadece: 2H yani tek çeker konumunda arka defransiyel LSD olduğu için stabilizede (mesela yayla yollarında) araç patinaja düşmeden...
Ali Bey aramıza şimdiden hoş geldiniz.. 2 konumu torkun gerektiği aşırı süratin gerekmediği, hafif engebeli dik yokuşlarda şanzımanın 3. vitese geçmesini engelleyerek güvenli bir sürüş sağlar..Ayrıca aynı koşullarda inişlerde araç aşırı sürat...
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Hakkında Bilgi Rica Ediyorum
Merhaba 2004 ler çok azdır ve GDI değildir tüp takılabilir..Sürekli 4 çekerdiir..arazi vites seçenekleri yoktur..İçiniz rahat olsun güle güle kullanın..
Sayın wlknPİNİN aramıza hoş geldiniz.. Sanırım yeni bir PININ sahibisiniz.. Hayırlı uğurlu olsun.. Çok zevkle bineceğinizden eminim.. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.. Selamlar..
Tamer Bey teşekkür ederim.. Evet yalan değil; dünyanın cenneti Kaçkar Dağları, Fırtına Vadisi, Cennet Çamlıhemşin den sevgi ve selamlar..
Merhaba Sayın Bberksan.. Siz bence arabanızı bulmuşsunuz..Ben 2.0 AT 5 kapı kullanıyorum..Arazi şanzımanında bir sorun yaşamadım..Manuel şanzıman kullanan arkadaşlardan da bir sıkıntı duymuyoruz.. Siz romork çekeceğiniz için manuel mi yoksa...
Ynt: 2.0 Gdi Pajero Pinin Mi 2.5 V6 Grand Vitara Mı?
Emre Bey merhaba..Daha önce PİNİN ile ilgili birçok yorum yazmıştım..sanırım bu sitede görmüşsünüzdür..V6 vitara kullanmadım ama olumsuz bir yorumlada pek karşılaşmadım..Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı olarak nacizane benim tavsiyem 2...
Sayın Ventum araç yayından kaldırılmış..Fakat şunları söyleyebilirim..tek kapının avantajı arazide daha kıvrak ve karın açısının iyi olmasıdır..dört kapılısı daha ferah, bagaj kapasitesi çok daha iyi ve aileye uygundur..yani kullanma...
Merhaba değerli hocam..sizin aracınız bizimkinden biraz farklı..gdi değil yani..bahsettiğiniz site tahmin ettiğim yer ise bende bazı alışverişler yaptım..ilgileniyorlar..Gürcistanda Batumda özel bir tamircisi var genelde ençok giden parçalar...
Sayın GARADAĞLI hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin..Aracınıza zamanla daha da bağlanacaksınız..Pinin kullanmayanlar tadını bilemez..Karşılaştığınız bir sorun olursa ki olmayacaktır yardımcı oluruz.. 0 533 519 23 69 benim no. yakın...
Merhaba öncelikle aracınız hayırlı olsun..Aramıza hoş geldiniz..aracı ilk çalıştırmada bazen benimkide yanıyor ve kısa bir süre sonra sönüyor..birde araziye bağlarken (4h) ve çıkarırken sistem kendini krumaya alana kadar yapabilir..ayrıca...