Arama sonuçlarınız

1. S

Tayland Dil Eğitim ve Tayland Alfabesi | Turktay

Ynt: Tayland Dil Eğitim ve Tayland Alfabesi | Turktay kusura bakma ne yapalım hem iş hemde bu programı yapmak kolay olmadı.

2. S

Piguin Astra 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır

4 yada beş mevsim kullanabileceğiniz tek kurulumlu ,hafif bir çadırdır. Özellikleri : HAVALANDIRMAYI SAĞLAMASI İÇİN POLE KANALLARI • Ağır hava koşullarında 2 polü alabilecek genişletilmiş dizayn • TEK giriş, TEK bagaj • kapanabilir ön Giriş • Geniş hacimli 2 kişilik • Daha iyi ışık...
  3. S

Loap Venas 4 Mevsim Çadır

Polyester dış tente Dry Tech kaplama ile 7,000 mm. su sütunu basınca dayanıklıdır ve tüm dikişleri su geçirmezlik için iç kısmından bantlıdır. - Dış tentenin gerektiği kadar gerilebilmesi için her bağlantı noktasında gerdirme perlonu bulunur - 28 adet Duraluminyum çadır kazığı vardır. Dört...

4. S

Piguin Mercury 140 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır

• HAVALANDIRMAYI SAĞLAMASI İÇİN POLE KANALLARI • Ağır hava koşullarında 2 polü alabilecek genişletilmiş dizayn • çift giriş, çift bagaj • kapanabilir ön Giriş • Geniş hacimli 2 kişilik • Daha iyi ışık alımı için gölgeliklerde UVX pencereler • Çadır kazıkları, gerdirme ipleri ve hafif...
  5. S

Husky Beast 4 Mevsimlik 3 Kişilik Çadır

İki kapısı, 3 kişilik su geçirmez dış tentesi ve tabanı ile bir dağ çadırında aranan her özelliğin bir arada bulunabildiği 5 mevsim kullanabileceğiniz çadırdır. • Kubbe yapısı sayesinde yere sabitlemeden ayakta durabilir. • Ripstop özelliğe sahip dış kumaş delindiğinde yırtılmaz. • Çift...

6. S

Lafuma Refuge II 4 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır

[pre]• Kubbe yapısı sayesinde yere sabitlemeden ayakta durabilir. • Ripstop özelliğe sahip dış kumaş delindiğinde yırtılmaz. • Çift tenteli yapısı saysinde tamamen su geçirmez ve nefes alabilir özelliğe sahiptir. • 8,5 mm kalınlığındaki alüminyum polleri sayesinde soğuk havalarda şiddetli...

7. S

Tayland Dil Eğitim ve Tayland Alfabesi | Turktay

Türkiye ve Tayland ilişkileri gün geçtikçe ilerlemektedir. ( Ticaret, Turizm, Eğitim ) alanlarında ilerleme gözükmektedir. Türkiye'den Tayland’a / Tayland’dan Türkiye’ye uçak seferleri 2’ye çıkarıldı. Türkiye’den bir vatandaşımız Tayland’ı ( Ticaret, Turizm, Eğitim ) amaçlı ziyaretleri gün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR