Arama sonuçlarınız

1. varalevent

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Konaklanacak şehirlerde; kamping alanları ve gezilecek yerleri Google Mymaps üzerinde oluşturduğum gezi rotasına ve ayrıca telefonumdaki Mapsme uygulamasına işaretledim.

2. varalevent

Her yolculuk günü için aşağıdaki formatta bir hazırlık yaptım. 1- İSTANBUL-SOFYA(Bulgaristan): 1.GECE (510 km) E 80, A 4, A 1. Kapıkule sınır geçişi. Vinyet alınacak 7 güne kadar, 8 euro. Yolda; Haskovo, Plovdiv (Filibe) ve Pazarcık geçilecek. Para birimi; Leva. (1 Euro 1,95 Bulgar Levası)...
  3. varalevent

Bulgaristan'dan başlayıp, Yunanistan üzerinden gelerek bitireceğiz gezimizi. Genellikle bir gün yol, akşamında konaklama, ertesi gün şehir/çevre vb gezisi, sonraki gün de tekrar yol olarak düşündüm. Arada bazı tek günlük istisnalar da var, gezecek yer olmaması vb nedenlerle. Girebilirsek St...

4. varalevent

Hepinize merhaba, Üç senedir yapmayı isteyip yapamadığımız büyük turumuza haziran sonu çıkmak için son hazırlıklar devam ediyor. Toplamda 65 gün civarında olacak gezimizde, 24 ülkeye uğrayacağız. Bazıları uzundan birazcık, bazıları boydan boya olmak şartıyla. Tüm rota 12.200 km. civarında olacak...
  5. varalevent

Hepinize merhaba, Üç senedir yapmayı isteyip yapamadığımız büyük turumuza haziran sonu çıkmak için son hazırlıklar devam ediyor. Toplamda 65 gün civarında olacak gezimizde, 24 ülkeye uğrayacağız. Bazıları uzundan birazcık, bazıları boydan boya olmak şartıyla. Tüm rota 12.200 km. civarında olacak...

6. varalevent

Amatör Karavancilar Için Ücretli Kamp Alanı Tavsiyeleri(tecrübeli Karavancı Dostlar Yazsın)

https://www.camping.info/tr Sitenin üst kısmındaki "HARİTA" kısmına girip gezindiğinizde ve yaklaştığınızda kampingler görülüyor. İlgili kampa tıklarsanız, detaylı bilgi ve kullanıcı yorumları var.

7. varalevent

Amatör Karavancilar Için Ücretli Kamp Alanı Tavsiyeleri(tecrübeli Karavancı Dostlar Yazsın)

Evet genelde rezervasyon yapmıyorlar. Ancak gide gele zamanla tanıştıktan sonra olabilir o seçenek bence. 1 numarada yer sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum. Yine de önce telefon etmekte yarar var, yurtdışından otobüs ile gruplar geliyor, bir gece çadırda konaklayıp, gezmeye devam ediyorlar. 2...
  8. varalevent

Merhaba, Bir kaç öneri de benden. 1- Çanakkale, Kabatepe, Kum Otel karavan alanı. Çadır kabul etmiyorlar. Harika bir plajı ve denizi var. WC, banyo, su, elektrik, internet var. 2- Çanakkale, Korukör, Saros Beach Camping. Deniz güzel. WC, banyo, su, elektrik, internet var. Kalabalık olabiliyor...
  9. varalevent

Ducato 17m3 Farklı Bir Plan

Merhaba, 17 m3 Ducato camper sahibi olarak sorularınıza cevap vereyim. 1- Araç seçimi doğru. Yüksek tavan, geniş hacim rahatlık sağlamanın, havadar olmanın yanında, depolama alanınızı genişletiyor. 2- Enseyi karartmadan, her gün, günde iki kere söz konusu siteye bakmak gerekiyor. Alım-satım...

10. varalevent

Ducato 17 M3 İlk Hazırlıklar

Ekipman konusunda ise aklıma gelenler şöyle; -- Arka kapıları iptal ederek, yerine maraton kapak yaptırmanız ve yatak altında su deposu, hidrofor, elektrik ile ilgili cihazlar ve eşyalarınızı koyacağınız bir bagaj alanı oluşturmanız. Bu bagaj kısmına yatak altından ulaşma imkanı da sağlamanız...

11. varalevent

Ducato 17 M3 İlk Hazırlıklar

Öncelikle girdiğiniz yolda başarılar dilerim. Zor ama keyifli bir süreç. 17 m3 de olsa sonuçta iç ölçüleri 2X4 mt bir ortamda 4 kişi yaşamak epey güç bir deneyim olacaktır. Arkada ikişer kişilik ranzanın epey az bir alan kullanımı ile sorunun çözüleceği düşünülüyor. Ancak hemen hemen dört bir...
  12. varalevent

Yeni Başlayan Bir Karavancıdan Sorular :)

"Bilmem" "diye biliyorum" "yanlışım varsa üstadlar düzeltir diye umuyorum" "hemen hemen yok gibi" "durumu yurt dışına çıkanlar yazsa daha iyi" gibi KESİN!!! bilgi içeren bir mesaj yazıp, bir de üstüne; " Okusanız o cevabı yazmazdınız" "düşünmeden yazılan mesajlar" "sadece bildiğiniz konularda...

13. varalevent

Okumadığımı da nereden çıkartıyorsunuz? Hem daha iyi ya, size laf sokma şansı çıktı!
  14. varalevent

Merhaba, Bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım ama yukarıda da belirtildiği gibi forumu detaylı olarak inceleyerek birçok bilgiye ulaşmanız mümkün. Ben motokaravanımı yaptırmadan önce 4-5 ay boyunca sitedeki karavan ile ilgili tüm başlıkları inceledim. Sigorta bedeli konusunu tahminen...

15. varalevent

Motokaravanların Fsm Köprüsünü Kullanımı Hk.

Konu ile ilgili alınan son karar ekte. Buna göre N1 sınıfı sayılan karavanlardan, 3,19 mt. den uzun olanlar ancak 3. köprü ya da Avrasya Tünelinden geçebilecekler. 3,19 mt altındakiler 2. köprüden geçebilecekler, 1. köprü hepsine yasak. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama Bu linkten araç plakası ille...
  16. varalevent

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Kusura bakmayın seneyi yanlış yazmışım 2013 değil, 2015 yılında aldım aracı. Evet doğru; bir yıl araç bende kaldı, sürenin dolmasına 4 ay kala da ustama eslim ettim.
  17. varalevent

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Bir haftalık akraba ziyaretinde Almanya Gladbeck'de bulunan Pieper ve Hollanda Winterswijk'de bulunan Obelink mağazalarına gittik. İkisi de hem karavan hem de outdoor konularında çok geniş ürüne sahipler. Bilhassa Obelink mağazasına 5-6 saat ayırmak lazım derim, fiyatları da çok uygun. Obelink...

18. varalevent

ALMANYA KÖLN Bu kez Ren nehri kenarında büyük bir kampinge yerleştik. Klasik eski şehir ve çevresi gezimizde bol bol Türk'e rastladık. Bizi scooter ile görenlerin sorduğu; "Türkiye'den buraya bu motor ile mi geldiniz?" sorusuna sıkça maruz kaldık. :) Aşağıda binaların mimarisi ve...
  19. varalevent

ALMANYA FRANKFURT İkinci dünya savaşında neredeyse tamamı yıkılan ve daha sonra finans ve hizmetler sektörü gelişimi nedeniyle modern yapılaşma geçiren şehirde Dom katedralinin haricinde, aslına uygun olarak yeni yapılan eski görünümlü binalar var şehir merkezinde. Turistik kent gezisi değil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri