Arama sonuçlarınız

1. varalevent

2017 Karavan Ile Avrupa Gezimiz

Maalesef öyle bir tablo hazırlamadım, sadece defterlere alınmış notlar var.

2. varalevent

Bu başlıktaki ilk mesajımda, istediğiniz bilgileri içeren mymaps linkini paylaşmıştım. Yine mesajda bu linkteki bilgilere nasıl ulaşılacağı hakkında bilgi var. Okuyup bir deneyin, olmadı yardımcı olmaya çalışırım.
  3. varalevent

ALMANYA MÜNİH Yine çok gezilecek/görülecek yeri olan bir yer ve sevgili scoterimiz bizi bol bol gezdirdi. Ara not; scoter ile tüm gezide toplam 1.100 km yol yapmışız. Eski şehir, Nymphenburg Sarayı, BMW Müzesi, İngiliz Bahçesi önerdiğimiz yerler.

4. varalevent

Bir kaç kare de kampingden.
  5. varalevent

AVUSTURYA SALZBURG Çok güzel, düzenli, temiz, yaşanılası bir şehir, ama pahalı. Gecesi 39 euro+ 2 euro elektrik+3 euro internet olan kamping fiyatı da bunu gösteriyor. Kale, şato, müze, kilise vb yanında özellikle nehrin iki yanında yer alan eski/yeni mimari harikası binalarıyla keyifle...

6. varalevent

Hepinize uzun bir aradan sonra merhaba, Gezi anılarına Avusturya Graz sonrası Viyana'dan devam. Gidiş ve dönüşte Reisemobil Stellplatz Viyana'da kaldık. Stellplatz konsepti; Avrupa'nın bir çok şehrinde bulunan, aracınızı koyduğunuz parsellerin ufak, yemek yapma/bulaşık yıkama yeri olmayan, ama...

7. varalevent

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Araç temini konusunda; her gün, bıkmadan sabah ve akşam sahibinden sitesine bakmanızı öneririm. Ben 5 aylık bir arayış ile neredeyse umudumu kesmek üzere iken 2013 yılı şubatında, 2011 model ve 40.000 km de, üstelik araç klimalı bir ducato buldum. Bir yıl beklettikten sonra imalat için ustama...
  8. varalevent

Arka kapı çözümü, Yan kapı sineklik, arç içi örnek foto.
  9. varalevent

Merhaba, Öncelikle kararınız hayırlı olsun, umarım uygun bir araç bulup, kafanızdakileri gerçekleştirirsiniz. Sorularınıza kişisel deneyimlerim ve edindiğim bilgiler doğrultusunda cevap vermeye çalışacağım. 1- Araç seçimi; Ducato en çok tercih edilen, en/boy/yükseklik değerleri, motor gücü...

10. varalevent

Ben teşekkür ederim. Güvenliğin yanında duş wc vb. ihtiyaçlar için kamplarda kaldık. Ama güvenlik de önemli, bir çok ülkede karavanlardan hırsızlık öyküleri okumuştum.

11. varalevent

Merhaba İlgileriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim. Seyahatte olduğum ve bilgisayrımdan uzak olduğum için yazamıyorum. Ama en yakın zamanda devam edeceğim.
  12. varalevent

AVUSTURYA GRAZ Burada şehir merkezine yakın bir kampa yerleştik. Büyük, düzenli, temiz bir yerdi, özellikle sıhhi tesisleri çok güzeldi. Hemen yanında epey büyük bir havuz vardı ancak güzel !!! havalar yine bizimle idi. :weary:

13. varalevent

Tabi tren dedim de, çok büyük bir şey de beklememek lazım. Ama çok organize bir şekilde rehberin anlatacağı dile göre gruplandırılıp hareket ediyorlar. Maalesef Türkçe yoktu ama ilave edilmesi için başvurumuzu da yaptık.
  14. varalevent

Evet soğuk ve yağış dışında sorun olmadı. Ben teşekkür ederim. Devam edeceğim.
  15. varalevent

SLOVENYA 2 Slovenya'dan dönüşte de geçtik ve ismini duyduğumuz Bled Gölüne uğradık ancak büyük bir kürek yarışı organizasyonu nedeniyle çok kalabalık olduğu için kalmadan, gölün kenarında biraz dolaşıp Lubyana'ya geçtik. Başkent Lubyana'yı da gezmek amacıyla bulabildiğimiz tek seçenek olan...

16. varalevent

SLOVENYA Burada kamp alanları genelde pahalı. Bizim kaldığımız yerde öyle idi, buna rağmen sıkışık ve düzensiz bir yerdi, ancak tesisleri temizdi. Sabah büyük bir heyecanla görmek istediğimiz Postajna Mağaralarına gittik. On binlerce yılda oluşmuş sarkıt ve dikitler çok çeşitli ve heyecan...
  17. varalevent

HIRVATİSTAN Gidişte Hırvatistan'da tek gece geçirdik, amacımız dönüşte sahillerde kalmak idi. Ancak olumsuz hava o zaman da peşimizi bırakmadığından programı değiştirdik. Önceden internette görüp, gidilecek yerler listeme aldığım Plitviçe Göllerini dolaşmak için oraya yakın bir yere yerleştik ve...
  18. varalevent

BOSNA HERSEK 2 Yine internetten bulduğum göl/şelale/nehir/dağ/orman konseptli bir bölgede, harika bir kamp bulduk. Serin hava ve soğuk su nedeniyle yüzmedik ama çok güzel yerlerde dolaştık.

19. varalevent

BOSNA HERSEK Mostar'a gitmek üzere yola çıkarken kamp yöneticisinin tavsiyesine uyarak mymaps'de de görülen ara yoldan gittik (Hırvatistan'dan gidip 25 euro otoyol parası vermek ile kalabalık/çok beklenecek Sitnica sınır kapısı yerine). Sınıra yaklaştıkça, tek şeride bile düşen toprak yollar...
  20. varalevent

KARADAĞ 2 Burada son durağımız Kotor yakınında, nehir kenarı, denize yakın bir kamping. Yol boyu bizden ayrılmayan yağmur insafa gelip burada yağmadı. Biz de hemen denize gittik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri