Arama sonuçlarınız

1. varalevent

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Cuma gününden gelen olur mu? Eğer olursa cumadan gelirim ben.

2. varalevent

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Merhaba, ilk defa katılacağım için soruyorum. Karavan ile gelen oluyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam, üç sene evvel yol yapımı vardı, yol karavan ile gelmeye uygun mu? Görüşmek üzere...
  3. varalevent

Avrupa‘ Da Karavan Fuarları

2017 takvimi de yüklenmiş bilgilerinize...

4. varalevent

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Kamp olursa katılmak isterim. Görüşmek üzere.
  5. varalevent

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Merhaba, Siteye iki yıldır üyeyim ama bu bölüme yeni bakabildim. 10 senedir aktif motosiklet kullanıcısıyım ve kışın kayak yapıyorum. Ayrıca eşimle birlikte birkaç senedir hayalini kurduğumuz moto karavanımızın yapımı sürüyor, bu ay sonunda bitmesini bekliyoruz. :) Bir süredir deniz kayağı...

6. varalevent

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Merhaba, Şubat başında bir hafta Bulgaristan Bansko'daydım. Cumartesi sabah bu manzara ile karşılaştım. Bir kısmı pazar akşamüstü gitti ama 4 tanesi 5 gece orada kaldılar. Elektrik ihtiyaçlarını jeneratör ile karşılıyorlardı. Sizler gibi benimde aklıma...

7. varalevent

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba, Gençlikteki Jawa 250/350 lerden sonra, 2006 dan beri Honda Varadero kullanıyorum. Kullanımı, tarzı ve verdiği keyif nedeniyle 2012'de yeniledim. Toplamda 100.000 km. tecrübem var. OMM Derneği üyesiyim. OMM olarak verdiğimiz güvenli ve ileri sürüş eğitimlerine...
  8. varalevent

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, İsmim Levent, şehir plancısıyım, İBB'de çalışmaktayım. Seyahat etmeyi, kamp yapmayı ve doğadaki aktiviteleri kayak, yüzme, yürüyüş vb.) seviyorum. Motosiklet (Honda Varadero) kullanıcısıyım ve OMM Derneği üyesiyim. Yıllık 15.000 km. civarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri