Arama sonuçlarınız

1. G

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 merhaba, tavsiyelerinize kulak veriyorum, acele etmiyorum şu an dediğiniz gibi, adım adım... teşekkürler yardımlarınız için :)

2. G

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 merhaba, teşekkürler tavsiye için
  3. G

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 evet evet bunu görmüştüm de ne tente ne kabin mevcut, lpgde yok, bunları yapmaya kalksam sizce tahmini kaça patlar? mor olan hakkında bilginiz yok değil mi karşılaştırma için...

4. G

SATILIK 1978 CJ 5

Ynt: SATILIK 1978 CJ 5 merhaba; ne tür motor var? arkaya monte koltuk var mı ve tentesiz fotoğrafı var mı bir de? iyi satışlar
  5. G

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 teşekkürler yanıtlar için, 1978 mor olanı satan arkadaş foruma da yazmış, aklım kaldı, yine de araştırmaya devam ediyorum. seyit; neden öyle söylediniz?

6. G

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 selam tekrar, evet biraz açmalıyım niyetimi, şehirde kullanırım fakat offroad olarak işimi görmeli, lpg veya dizel tercihim yakıt olarak, klima mutlaka, yoksa bile ekletmeyi düşünüyorum. Bugüne kadar hidrolik kullandım o yüzden tercihim bu yönde. Zaten linkte ki ilanları da...

7. G

tavsiye cj5

merhaba; linkte ki ilanların sahibi aramızda mı bilmiyorum fakat cj5 almak istiyorum. Biliyorum ki detaylı bir araştırma yapmam , çok şey öğrenmem gerekir, fakat buna aracı sahiplendikten sonra devam etmek istiyorum. Sorum şu kadın olduğum için ilgilenmedim bu konularla bugüne kadar, bu sebeple...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri