Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ?
Üstadım ,
Bak onu bilmiyorum işte.
Ama şahsi kanaatim ilk alıcıda kalması, yeni araç alınca onun için kullanması yönünde.
Basitçe şöyle:
K2 : Araca
SRC4 : Sürücüsüne
Mantık ise : Araç standart dışı iş yapabiliyor ( otomobillerden farklı olarak) sürücüsü de buna yetkin olmalı.
doğru yanlış ben bilemem !!! ama maalesef durum bu.
Ben yolda iki kere bu sorguya muhatap oldum...
SRC4 ü Ulaştırma bakanlığı veriyor. Aynı ehliyet gibi. Aracı kurumlara yetki vermişler, onlar eğitim vs den sonra parayı alıp ( ben alırken geçen yıl 200 küsür TL idi) kartı veriyorlar.
Maalesef böyle bu iş.
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.
Sevgili doslar,
2008 den beri 4x4 kısa kasa L200 kullanıyorum. Araç şu an yaklaşık 150.000 km de. Şanzumanı 4 lü olan tipden. Bu yolun yaklaşık 15.000 km sini ful takviyeli modda yaptım. Pek iddialı konuşmak istemem ama bir L200 ü benim kadar arazide kimse...
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.
Sevgili dostum,
2008 den beri 4x4 kısa kasa L200 kullanıyorum. Araç şu an yaklaşık 150.000 km de. Şanzumaznı 4 lü olan tipden. Bu yolun yaklaşık 15.000 km sini ful takviyeli modda yaptım. Pek iddialı konuşmak istemem ama bir L200 ü benim kadar arazide kimse...
Selam Ben Bahadır, sanırım en yeni üye.
Soruya gelince maalesef hepsi doğru, K2 yetki belgesi ve SRC4 tipi mesleki yeterlilik belgesi gerekiyor.
Polisin pek bilgisi yok ama Jandarma bunlara kafayı takmış durumda. Ekliyetten önce SRC soruyor.
Ege bölgesinde çok...