Arama sonuçlarınız

1. N

Trial Etabı Oluşturmak

Ynt: Trial Etabı Oluşturmak abi çok yakında gidiyoruz sizide bekleriz ati den numaranızı alıcam aricam sizi ...

2. N

Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı

Ynt: Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı Yakında geziye gidiyoruz herkez topunu tüfeğini hazırlasın benden söylemesi az kaldı :)
  3. N

Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009053.flv bu nedir yaw :) orda sağda duran vatandaslar kıl payı kurtulmuş :) şaka bi yana çok tehlikeli olmuş hem çok çamurlu hemde...

4. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Bide senin staff mı pit mi ? dişimi erkek mi ?
  5. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) o videoların resimlerin arasında gene batan land ler mi gördüm sanki ? :) ... Bu gün çok gelmek istedim fakat ati ile belgrat yaptık biraz kafamıza göre denemeler vs.. Makinayı hazırlamakla meşkulüz bu aralar...

6. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Yaw bira hammallık içeceksen en hafif olarak votka orta derece metaxa üst seviye boğma rakı (incir boğması) içeceksin...

7. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Onda kaynak yok arkada kilit var uyandırayım da o nu kullandıysa aynı şey değil !!!
  8. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) valla ben bi sakınca göremiyorum kilit alacak parası yoksa yapsın :) Biraz direksiyon ister kullanması bide bolca lastik yer park ederken zorlar biraz bide sağa sola dönüşlerde ha bide kırıldımı at diff i...
  9. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) çok uygulamasını yapan oldu fakat 100 de 90 ı beceremedi kırıldı o kaynak işini ve taktiklerini bilen birini biliyorum :)

10. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) Elektorla yapıcaksan hiç yapma :) ...

11. N

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Boyadık boyadık endüstriyel siyah çok caf caflı oldu bugün fren ve elektrik tesisatını ayarladık bir iki eksiği kaldı yarın onları yapıcam pazar çıtırdaan bi test edicem :) Fotoları koyarım makina maslak sanayide duruyo orda isteyen göre bilir :)
  12. N

Bütün Amerikan Difransiyelleri Ve Özellikleri !!!

Ynt: Bütün Amerikan Difransiyelleri Ve Özellikleri !!! Çıktım çıktım fena oldu kaçak kat bol köpük bol straforda bastım içine çorum çalışınca cehennem oluyo içi :)

13. N

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? abi ha jerrycan ha jelikan ne farkeder sen anlıyosun benim nedemek istediğimi ya her nekadar istanbul da büyümüş olsamda içimdeki adanalıyı öldürmüyorum :) Seçimlerden önce kaçak katı çıktık iyi oldu şimdi tapuyu dağıtsınlar diye bekliyorum :) ...
  14. N

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Suzukinin arkayı kapattık aliminyumla üçken bir şekilde :) ... Arka stopları değiştirdik geriye sis polarize taktık . Strafor köpük ve sısta ile izalasyon yaptık ön farlar değişti sol ayna takıldı . Tavana file yerleştirdik . Jelikan yeri ve aparatı...
  15. N

Ynt: Bütün Amerikan Difransiyelleri Ve Özellikleri !!! Cem senin için :)

16. N

Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı

Ynt: Trial Etabına Off-Road Gezisi Hazırlığı Orkun abi nezaman yapıyoruz deniliyo yapalım bi gezi artık ?????????
  17. N

Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor

Ynt: Türkiye’de Ormanlık Alan Hızla Artıyor Ben boşuna demedim Nadir abiye soralım diye :)
  18. N

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009) evet sarıyı ben aldım :) bi deneme yapıp sonra ar ge işlemlerine başlıcaz :)

19. N

Daha çok bilgi için www.dana.com http://www.progearandtransmission.com/ Sonra niye amerikan niye teknik bilgi vermiyosun diyolar :)
  20. N

Ağaçlandırılacaktı Kalker Ocağı Oldu

Ynt: Ağaçlandırılacaktı Kalker Ocağı Oldu Merak etmeyin maden sahasına tahsis edilen alanlar maden bittiğinde dolum yapılarak ormanlık alana çevrilmek zorunda :) tabi bi 50 sene sürer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri