Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.
Ati çok yaptı bu tip kitler sen nekadar kaldırmak istediğini söle istiyosan 1 metre kaldırsın :) ...
Ynt: Yol mu Yok ???
Mopar 360 V8 (5900 cc)
Ön arka WAGONER Dana44 Takviyeli
Arkada %100 kilit !
T98 şanzuman (T18 le aynıdır)
Dana 300 Arazi
35*16 goodyear wrangler mtr lastik
:) daha yeni başladık ...
Valla ben şimdi gene konuşucam sonra kızıyo insanlar :)
Ne demişler zenginin malı züürtün çenesini yorar ay o şöyle güzel ay bukadar iddalı aman ne hoş olurlarla bu peynir gemisi yürümezzzz ... Fotoğraflar üzerinden tartışılmaz ...Almanların arazi aracı deneyimi çoktur...
Ynt: Tekne Adabı Yaşadığınız Anılar ?
Aydın Boysan işi biliyor :) ... Şaka bi yana diğer ülke insanlarında bu tip sorunlar olmuyor fakat türk erkekleri nedense biraz bu konularda daha agresif sonuçta şöle bişey var yaw epi topu 15 20 metrelik bişeydesin illa biri sana bakacak sen birine...
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)
Abi olurmu hiç özellikle batarsam land çileri çağırırım ki intikam alsınlar benden biraz dalga geçsinler ellerinde malzeme olsun birazki daha keyifli atışalım :) ...
:) :) :) Doğru sölüyosunuz Umut bey ... Şimdi iyide bu gidişle 5 seneye arabanın her yeri çentik olacak :) ...
Vall işin şakası bi yana rus u ingiliz i japon u vs hepsi kardeşimiz ... Hakikaten bi telefon listesi hazırlasak iyi olur kim nerede oturuyor aracının özellikleri ve aracı ne tecrubesi ne ? Böylece biri batarsa en...
Ah be abi sana takılayım dedim :) ... Selamlar ... Abi siz batın söz ben paletliyle gelicem ...
Ynt: IPhone 3G Navigasyon Uygulamaları
yok abi ben navigasyonu açtığımda yukardaki 2 satırı ve aşşağıdaki 1 satırı kaybetmek istiyorum hani başlangıç bitiş vs yazıyo ya yukarda ki satırlarda aşşağıdada ara ve yol tarifi yazıları ... Tam ekran dediğim o
bide ben ekranın kararmasını ve bisüre...
Geçende biri resmimi değiştirip tavuk resmi koymuş tesüf ederim !!! Artık kim yaptıysa Allah onu tavuk etsin :) :) :) Dimi Yavuz abi ... Bu kişisel bilgileri kimler değiştire biliyor bilmemm :)
Yaw Yavuz abi gene milletin başına ne geldiyse batan bi Land yüzünden geldi daha geçen söledim bakın bunların dedikodusu olur diye hala diyosun disco var ...
Biliyoruz discoları nişantaşında taksimde etilerde vs vs...
200.000 euroyu atillaya ver (ati jeep maslak) Öle bi canavar yaparki kendi yolunu açar sın :) ...
Yunus bey bende senin battığını görmedim canım ama sakın batma hele benim bulunduğum bi gezide batarsan yandın :) Çeker çeker koyarım fotolarını :)...
Cancım doğru söylüyorsun uğraştığımız hobi biraz riskli ama çok uzağa gitme herşeyi dört dörtlük yaparsın buseferde yılan sokar akrep sokar domuz saldırır vs vs Bu işin doğası gereği tehlikesi bitmez ama kimsede o...