Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008)
sayın darmunyan öncelikle bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim işallah beraber gezme imkanımızda olur :) ..
Ynt: Diferansiyel Kilidi
sistem aynı elle geçirmiyosunuz onun yerine düğmeyle geçiyo diff lock ayrı bi uygulama difransiyelle alakalı bi kısmına takıla biliyor bi kısmına takılamıyor mercedes g de hem ön hem arka hemde orta var mesela fabrika çıkışı ...
en ucuz uygulama aç diff kapaklarını bas...
Bizim çiftlik var orda abi oraya gidiyorum arada bi ama bölgeyi çok iyi bilmiyorum girdim ana yoldan bi köyün içinden geçtim sonra toprak bi alandan yukarı çıktım girdim dağa kesilmiş kütükler vardı yolda çok neresi tam...
Abi herzaman gelirim yanınıza şeref duyarım benim scout hendekte duruyo... Banada sizin gibi tayfa lazım dur kalkta hararet yapıyo binim araba :)
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
Orkun abi trial da ağırlarız iddalı olanları buyursunlar öle amerikan ezmek kolay değildir sen çık üstüne ben içinde otururum benim üstüme çıkar inersin bizimkisi solid rock bolca demir bolca saç ama dikkat etmek gereken husus seninki aliminyum...
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
Engin bey Navara hiç iddalı bi araç değil zaten .. Ben arazi kabiliyeti sağlamlık ve diğer açılardan amerikanları bir adım ileride gördüğümü izzah etmeye çalışıyorum yoksa herkezin zevki damak tadı ayrıdır :) Şuda bi gerçektir ben çok araç gördüm...
Ynt: Lada Niva Kupa Değişimi
şase aracın kabininin bağlandığı bölümdür motor şaseye bağlı dır kabinde öle fakat kabinde (Karoser) de belli başlı yerlerde hem motor hemde şase numarası yazar Faturalıysa işlene bilir ama iki arabadan bir yapılamaz !!! örnek cj tarzı jipler kamyonetler vs ...
Ynt: Süper Toyota Hilux
iyide 1 haftalık iş çok basit bi sistem kolluya çevir ön kol kafalarını dönmeli yap kaydırmalı a bar kullan 2 tane land yayı uzun amörtisör yerinede çiftli bitti bide uzun kayıcılı şaft tamamdır