Arama sonuçlarınız

1. TurKuaZ

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Çok geçmiş olsun. Mesajınızın telefon üzerindeki ekran görüntüsünü fotoğraf çekip fotoyu yükleyebilirsiniz. Yani mesajı açın başka bir makine ile telefonun resmini çekin. Şikayet olayına gelince, bu konuda sanırım...

2. TurKuaZ

tanrılar çıldırmış olmalı 1948

Ynt: tanrılar çıldırmış olmalı 1948 :) Bu aracın ruhsatı olmalı, ruhsat için muayenesi olmalı. Hadi antika diye bu ikisi yoksa, bu sefer de müzeler müdürlüğünden tarihi eser bulundurma ve kolleksiyonerlik belgesi olmalı. Her şekilde belgesi lazım. :) Şimdi bunları ben sorsam adamın canını...
  3. TurKuaZ

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. Sayın yasakşehir07; sanırım ifade edemedim. Sabit konu başlıklarından bahsediyorum. Yani suzuki başlığına yazı yazıyorsunuz, ama sizden sonra yazı yazanlardan dolayı başlık aşağılara arkalara doğru gidip kayboluyor. Her...

4. TurKuaZ

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. Malum siteden ben de şikayetçiyim. Burada yani Gezenbilir de bir çok sahte satıcının ipliğinin pazara çıkarıldığını gördük. Hala da görüyoruz. Bu konuda bir önerim olabilir. Araçlar bölümümüz ve her tür araç için ayrı...
  5. TurKuaZ

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. takip

6. TurKuaZ

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? Konu açılmışken bende düşüncemi belirtmek isterim; Ülkede doğru düzgün bir istihdam veya iş kurmak isteyene yönelik politika olmazsa insanlar mecburen okul bitince bir işe kapak atma planı yapar, yapacaktır da...

7. TurKuaZ

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Kahverengi, şimdiye dek bir arazi aracında gördüğüm en güzel ve şık renk olmuş. Heryer siyah-beyaz arabalarla dolu, halbuki dacia kahverengisi, nasıl desem mükemmel.
  8. TurKuaZ

Dakar 2012

Ynt: Dakar 2012 http://tr.eurosport.com/tvschedule.shtml Eurosport yayın akışı linkte mevcut. İmkanı olan arkadaşlar eurosport tan gün gün takip edebilir.
  9. TurKuaZ

Yeni İzlediğim Filmi Size De Öneririm

Ynt: Yeni İzlediğim Filmi Size De Öneririm Neden yapılmasın? Eleştiri maksatlı değil sadece hatırlatma, körfez depremi esnasında , çöken binanın altında kalmış ve enkaz altından çıkarılamayan insanlar ilkyardım ekiplerinden istedikleri neşter,bıçak veya falçata ile kendi uzuvlarını kesmek...

10. TurKuaZ

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Bu sitede kıtalar arası, tek başına araba ile binlerce km lik gezi yapan üyelerimiz var, gidiyorlar arabın çöllerinde yada tır,kamyon parkında çadır kuruyor yatıp uyuyorlar. Hiçbir şikayetleri yok, ama gelin görün bizim vatandaşlarımız nerden buluyorlarsa...

11. TurKuaZ

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Bu ülkede birçok offroad kulübü mevcut. Doğa tutkunlarının takip ettiği gezenbilir gibi büyük platformlarda mevcut. Bu platformlarda elbette hukukçularda var, hadi biz bir başımıza avukata gidemiyoruz, bari hukukçu ofroadcılar önayak olsun...
  12. TurKuaZ

Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası

Ynt: Kasım Ayında Rize Yaylaları-Çayeli İncesu, Yukarı Kavron, Uzungöl Gudi Yaylası Güzel bir gezi yapmışsınız. Tebrik ederim. İmrenmedim desem yalan olur.

13. TurKuaZ

Hayatta Kalma

Ynt: Hayatta Kalma Bilgiler için teşekkürler. Körfez Depremi sonrası bu tür konular çok konuşuldu. Deprem çantaları bir yana, bazı odaların çelik deprem kabinlerine dönüştürülmesi gibi konulara da girildi. Vatandaşı gaza getiren "deprem uzmanları" sayesinde hatırı sayılır miktarda insanda...
  14. TurKuaZ

bot tavsiyesi

Ynt: bot tavsiyesi Teknik ekipman başlığı altında mevcuttur http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2147.0 Başlıklardan biri bu.
  15. TurKuaZ

Afet Bilinci ve Biz

Ynt: Afet Bilinci ve Biz Aslında bunlar yazılı olarak prosedürlerde var, okullarda veya diğer kamu kurumlarında kağıt üzerinde inceleme yapılırsa görülür yılda 5-10 kere tatbikat yapılmıştır vs. vs tarzında birçok form veya tutanak tutulur. Dosyalanır kaldırılırki inceleme yapan müfettişler...

16. TurKuaZ

Afet Bilinci ve Biz

Ynt: Afet Bilinci ve Biz Yabancı ülkeleri örnek gösterme olayından ne kadar nefret etsemde düzgün organize oluşlarına hayranım. Herşeyin başı eğitim. Eğitim okullarda başlar, Yabancı ülkelerde ayda birkaç defa yangın ve deprem tatbikatları yapılır,öğrencilere deprem ve yangın anında neler...
  17. TurKuaZ

Afet Bilinci ve Biz

Ynt: Afet Bilinci ve Biz Bakın akut kurucusu Nasuh Mahruki Depremde neler yaptı,neler başardı, sonrasında başına gelenleri buyrun kitaplarında,makalelerinde bizzat okuyun. Hakkı ile görevini yapanları tenzih ediyorum, eş-dost -parti- siyasi torpili ile koltuk işgal eden yetersiz bürokratlar...
  18. TurKuaZ

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Bu eğitimler yeniden açılırsa katılmayı düşünüyorum. Tekirdağ dan geleceğim.

19. TurKuaZ

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Yavuz bey, Dikkat edilirse ben yorumların klasik gazete yorumundan öteye gitmemesinden şikayetçiyim. Açın gündelik haberleri bakın, yorumların çoğunda içerik birebir aynı. Yani bakınız, içerikteki amaç ve düşünce ne kadar benimle aynı olursa olsun...
  20. TurKuaZ

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit Yorumları ilgi ile okudum. Bazı güzel yorumlar haricinde genel bakış açımızın klasik gazete yorumları ile paralel gittiğine şahit oldum ve üzüldüm. Gazete yazarları,yorumcular ne dediyse çoğu arkadaşımız birebir ondan bahsetmiş. Gündemlerden,ülkenin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR