Arama sonuçlarınız

1. TurKuaZ

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Paylaşım ve sorudan evvel şöyle bir dolaşıp geriye dönük başlıkları tarıyorum.İlgilendiğim yerleri okuyorum. Arazi araçlarının bakımından dağcılığa kadar ilgilendiğim pek çok alan var biraz göz aşinalığı kurmak lazım:)

2. TurKuaZ

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba TurKuaZ, Posta kutunuzda 1 Mesaj, 0 tanesi yeni. Toplam online süreniz: 4 saat ve 9 dakika. Son ziyaretinizden bu yana 8448 mesaj gönderildi Sizin mesajlarınıza 1 yeni cevap yazıldı Kayıt yaptığımın ertesi günü karşılaştığım tablo bu.Bundan...
  3. TurKuaZ

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Görüntüsü gayet güzele benziyor teşekkür ederim:) afiyet olsun.

4. TurKuaZ

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tekirdağ bölgesindenim :) yaşım 34 :)
  5. TurKuaZ

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Üzerime alınmadım desem yalan olacak :) Adı üstüne acemilik Dünkü ziyaretimden bu ada kadar 8500 ün üzerinde topik açılmış yeni yazı eklenmiş..Şimdi el-insaf ben hangisine bakayım? yada yeni gelen acemiler nereye baksın :) Yinede Teşekkürler.

6. TurKuaZ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar merhaba; Ben Oğuzhan Uzun yıllar Uzakdoğu sporlarında hocalık yaptım yıllarca salon sporları ile uğraştım 11 yılı geçkin spor salonu işletmeciliğide yaptım.Şu anda bir güvenlik şirketinde idari işlerde çalışıyorum. Doğa tutkunuyum ancak salon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR