Arama sonuçlarınız

1. N

İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008)

Ynt: İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008) sayın darmunyan öncelikle bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim işallah beraber gezme imkanımızda olur :) ..

2. N

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi sistem aynı elle geçirmiyosunuz onun yerine düğmeyle geçiyo diff lock ayrı bi uygulama difransiyelle alakalı bi kısmına takıla biliyor bi kısmına takılamıyor mercedes g de hem ön hem arka hemde orta var mesela fabrika çıkışı ... en ucuz uygulama aç diff kapaklarını bas...
  3. N

Ynt: İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008) Bizim çiftlik var orda abi oraya gidiyorum arada bi ama bölgeyi çok iyi bilmiyorum girdim ana yoldan bi köyün içinden geçtim sonra toprak bi alandan yukarı çıktım girdim dağa kesilmiş kütükler vardı yolda çok neresi tam...

4. N

Ynt: İlk Yağan Karda Hendek Tepelerinde Off-Road (24 Aralık 2008) Abi herzaman gelirim yanınıza şeref duyarım benim scout hendekte duruyo... Banada sizin gibi tayfa lazım dur kalkta hararet yapıyo binim araba :)
  5. N

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Orkun abi trial da ağırlarız iddalı olanları buyursunlar öle amerikan ezmek kolay değildir sen çık üstüne ben içinde otururum benim üstüme çıkar inersin bizimkisi solid rock bolca demir bolca saç ama dikkat etmek gereken husus seninki aliminyum...

6. N

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Engin bey Navara hiç iddalı bi araç değil zaten .. Ben arazi kabiliyeti sağlamlık ve diğer açılardan amerikanları bir adım ileride gördüğümü izzah etmeye çalışıyorum yoksa herkezin zevki damak tadı ayrıdır :) Şuda bi gerçektir ben çok araç gördüm...

7. N

Lada Niva Kupa Değişimi

Ynt: Lada Niva Kupa Değişimi şase aracın kabininin bağlandığı bölümdür motor şaseye bağlı dır kabinde öle fakat kabinde (Karoser) de belli başlı yerlerde hem motor hemde şase numarası yazar Faturalıysa işlene bilir ama iki arabadan bir yapılamaz !!! örnek cj tarzı jipler kamyonetler vs ...
  8. N

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar Benim çocukluğumda kolanya bakkalda satılırdı boş şişe götürürdün açık şeker gofret vardı :)
  9. N

Mack

Ynt: Mack abi mack in 4x4 tır kafası var bi modelde o fenalık bişey ...

10. N

RoofTop Tents (Araç Üstü Çadır ve Tente)

Ynt: RoofTop Tents (Araç Üstü Çadır ve Tente) ben sevemedim şu işi gtti klasik çadırı daha çok seviyorum ...

11. N

İlginç Tasarımlar

Ynt: İlginç Tasarımlar Bizim memlekette niye yok böle şeyler anlamıyorum ...
  12. N

Kişisel Galeri (artur - Karadeniz'den)

Ynt: Karadeniz'den yaw buraları gidip görmek lazım ama vakit yok ne yazıkki :(

13. N

Yok Böyle Bir Görüntü...

Ynt: Yok Böyle Bir Görüntü... Hakkaten ışıklıymış !!!
  14. N

Süper Toyota Hilux

Ynt: Süper Toyota Hilux iyide 1 haftalık iş çok basit bi sistem kolluya çevir ön kol kafalarını dönmeli yap kaydırmalı a bar kullan 2 tane land yayı uzun amörtisör yerinede çiftli bitti bide uzun kayıcılı şaft tamamdır
  15. N

İlginç...

Ynt: İlginç... abi o ne yawww hiç koymasalarmış ya ne olmuş ona nasıl olmuş !!!

16. N

Eldeki Vahşi Hayat

Ynt: Eldeki Vahşi Hayat Çok güzel yapmışlar bravo !
  17. N

İşsiz Manav

Ynt: İşsiz Manav .......... Ah şu photoshop :)
  18. N

Dev Piranha

Ynt: Dev Piranha Offf bundan ne buğlama olur Nadir abi bi ufakta rakı yanına :)..

19. N

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Bide sahip çıka bilsek millet 100 senelik evleri tarihi anıt ilan edip turizime açıyo yazık ediyoruz çok yazık ...
  20. N

Memleketimden İnsan Manzaraları...

Ynt: Memleketimden İnsan Manzaraları... Yaw Türkiye gibi memleket varmı yaw... İnsanımız bile başka .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri