Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Haliç'te Ücretsiz Kültür Gezileri
Benim evim Gaziosmanpaşa'da. Eyüp (dolayısıyla Haliç) bize gerçekten çok yakın (2 km :)). Çıkıp biraz Eyüp sokaklarında dolandığınızda, Balat'a doğru gibip iç kısımları gezdiğinizde çoğu kez şok olacağınız manzaralarla karşılaşabiliyorsunuz tarih adına...
Ynt: SDS & Kaçkar Bisiklet Antrenman Yarışları II
Yarış bugün gerçekleşti. Çekişmeli, çamurlu, eğlenceli ve soğuk havada sıcak bir yarıştı :). GezenBilir üyelerinden gelen var mıydı bilmiyorum ancak, kim var kim yok yarışta neler olmuş diye merak edenler için;
www.fotohasan.net :) İyi seyirler...
Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..
Serkan bu tur üzerinde gerçekten çok uzun süredir çalışıyor. Gerek rotanın güncellenmesi, düzeltilmesi gerekse maddi kaynaklarının, tarihlerin vs ayarlanması konusunda. Verdiği emeği çok iyi biliyorum.
İnşallah başkoyduğu bu turu yapacak ve belki de...
Ynt: Bisikletlerde Plaka Uygulaması.
Bisikletler daha önceden plakalıymış. Siyah zemine beyaz yazılı plakalar varmış. Ancak şu an için anlamsız olur, ortalıkta fazla "çöp" bisiklet var :). Masrafına değmez...
Ynt: Bisikletçiler Buraya
Geçen kış karda bu yarış yapılmıştı :). Ayağımı bileğin üzerine kadar buzlu suya sokmuştum düşmemek için... Tekrar pedal çevirmeye başladıktan 15 sn sonra ayağım normal ısısına çıkmıştı ;). O nedenle sorun yok :).
Ynt: Bisiklet Videolarım
Yukarıdaki videolara ek olarak aşağıdakileri de izleyin arkadaşlar ;).
NOT: YouTube'da halilozturk veya www.bisikletforum.com diye arattırdığınızda benim eklediğim tüm videoları bulmak mümkün :).
7. Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Kupası / Göreme Ayağı...
Ynt: 28.01.2007 SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 2. Kış - Hazırlık Yarışı
Ulaşım krokisi aşağıda arkadaşlar, Valide Bendi'ndeki kırmızı işaretli yer, yarışısn çıkış noktasıdır ;).
Ynt: 2007 MTB Avrupa Şampiyonası
Sedat Bey teşekkürler bu haberi yayınladığınız için :) Benim de gönlümden geçiyordu bir ara yayınlamak ancak siz benden önce davrandınız.
2006 yılında yapılan 7. Kapadokya Dağ Bisikleti Festivali'nde UCI (Uluslararası Bisiklet Federasyonu) yetkilileri parkura...
28.01.2007 SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 2. Kış - Hazırlık Yarışı
Kış puanlı antrenman yarış serisinin ikincisi bu pazar günü sizleri bekliyor. Bu yarış daha çok bu sporu tanıtmak, gençlere tecrübe olmasını sağlarken, profesyoneller için de antrenmanlarına katkıda bulunmak için hazırlanmış...
Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?
Kilosu 20$ olur mu yahu :) Aman... Her ne kadar bisikletlerimiz hafif olsa da, batarız :D
Avrupa'da bisiklet artık bir ulaşım aracı olarak kabul edildiği için şöyle bir uygulama var;
Büyük boyutlu bagajların kilosu 10 € gibi bir fiyatı var ancak...
Ben biraz ortamdan bahsediyim :).
Orada 15-60 yaş arası 100'den fazla insan oluyor her seferinde. Kimisi yarışıyor, kimisi izliyor :). Gerçekten her zaman bulunamayacak sıcak bir ortam oluyor. Daha önceleri mangal yapılıp "orada bulunan herkese" ikram edilirdi. Bu...
Arkadaşlar sizlere bir duyuru :).
Bu Pazar günü Beldrag Ormanı Valide Bendi'nde SDS Spor Klübü'nün düzenlediği bir dağ bisikleti yarışı var. Lisanlı veya lisanssız herkes katılabiliyor. İzlemek ise en eğlencelisi :). Ben de orada olacağım, ancak maalesef ki bisikletsiz...
Ynt: Laptop İçin 7200Rpm Harddisk?
Eğer cevap alamazsanız benimle irtibata geçin lütfen, çok yakın bir akrabamın kurumsal çalışan bir bilgisayar şirketi var. Belki oradan bu ürünü temin ettirebilirim :).
Ynt: Laptop İçin 7200Rpm Harddisk?
Sedat Bey aslında bu ithalatçıların elinde bulundurduğu fakat bayilerin stokta tutmaya korktukları bir ürün. Çünkü sürümü pek fazla yok. O nedenle online mağazalar yerine direk olarak iş yerlerine başvurun. En azından ithalatçıdan getirtme şansları var ki...