Arama sonuçlarınız

1. H

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz Bu sayfa İkizler'le başlamış :). Bir tane de benden ;) 19 Haziran 1985

2. H

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? 21" ciddi büyük bir ölçü, genelde Giant veya Trek gibi Türkiye'de bol bulunabilinen yabancı markalar bile bir kaç adetle sınırlı sayıda 21" gibi büyük ölçüye sahip bisiklet/kadro getiriyorlar. Ben getirmeyecekler diye biliyor olmakla beraber size...
  3. H

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Kron hakkında biraz bilgi verelim :). Deore donanımı, Zac 19 çemberleri, dubble butted (2 defa dipçiklenmiş) kadrosu ve SR Suntour XCR lock out (kilitleme sistemi) ve sertlik ayarlı amortisörü ile oldukça iyi bir bisiklet. Hobi kullanıcılarının...

4. H

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Gümrük Kanunu'nda ilgili maddede kabaca şöyle deniyor "Birey tek başına spor yapabileceği motorsuz bir aleti yanında getirebilir". Bu nedenle bir adet bisikleti yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Gümrük vs ödemenize gerek yok, herhangi bir vergisi de...
  5. H

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bir aksilik olmazsa daha önce hiç gitmediğim memleketim Sinop'a gidiyorum 1,5 hafta sonra :). Demek ki soru benim için briaz "erken" bir soruymuş... Ancak gitmeden önce şöyle bir göz ucuyla da olsa görmek güzel oldu. :)

6. H

Bisiklet Videolarım

Ynt: Bisiklet Videolarım İltifatlarınız için teşekkürler :).

7. H

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? :) Organizasyon? 28 Ocak'ta Belgrad Ormanı'nda 3. Kış Antrenman yarışı var arkadaşlar, yakın sürede burada da duyurusunu yaparım. Cesareti olanları yarışmaya, keyif almak isteyenleri de izlemeye bekleriz :).
  8. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk arkadaşlar :) Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret göstereceğim, pedal basan herkes dosttur ne de olsa ;). Bisiklet parçaları hakkında ise neyin nerede bulunabileceği konusunda da sanırım iyi bir bilgi dağarcığım var :), zaman...
  9. H

Bisiklet Videolarım

Ynt: Bisiklet Videolarım Elimden geldiği kadar video çekmeye ve klipler oluşturmaya çalışıyorum. Tabi ki onları da sizlerle paylaşırım... En yakın yarış 28 Ocak'ta Belgrad Ormanı'nda :). Antrenman yarışı ancak bu tip yarışlar da en az federasyon yarışları kadar renkli ve de çekişmeli geçer...

10. H

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Evde ve yolda ki antrenmanlarımı yaptığım, gezilere katıldığım bisikletim, RoadRunner :) Kendim topladım, hatta kendim boyadım. Ağır ve performans beklenmeyecek bir bisiklet. 1,40'lık ince lastikleri ve 53-39 ayna kolu ile iyi basabilenin ciddi sürat yapabileceği bir...

11. H

Bisiklet Videolarım

Gezenbilir üyeleri merhaba Forumunuzu yeni keşfettim, onun heyecanı ile bir şeyleri inceliyorum. Baktım bir kaç video var, ben de kendi videolarımı eklemek istedim. 10. Alanya Dağ Bisikleti Kupası http://www.youtube.com/v/XH8Ur7nN0gI 2006 Balkan Ülkeleri Dağ Bisikleti Kupası / İzmit...
  12. H

Bisikletçiler Buraya

Ynt: Bisikletçiler Buraya 50'li yaşların üzerinde olup da bisikletle şu anda karış karış Türkiye'yi gezen insanlar tanıyorum :). Hiç merak etmeyin yaşınızın bir önemi yok, eğer hafif hafif başlar daha sonraları da mesafe artırımı ile kendinizi geliştirirseniz çok keyif alacağınız bir spor...

13. H

Lastiklerin Sürüşe Etkileri

Ynt: Lastiklerin Sürüşe Etkileri Bu işe ciddi zamanını ayırmış birisi olarak açık yüreklilikle söyleyebilirim ki sadece gücünüzün boşa harcanması değil aynı zamanda yoldaki güvenliğiniz için de doğru lastik seçmek gerçekten çok önemli bir konu. Her ne kadar birden fazla yol tipine...
  14. H

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Yurtdışından bisiklet alabileceklere benden de bir tavsiye. Eğer ki TaxFree amblemi olan bir yerden alışveriş yaparsanız veya bu amblem bulunmayan bir yerde ilgili formu (yurtdışına çıkış yapacağınıza dair) doldurursanız, ödediğiniz verginin %60'ı...
  15. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu "Gezenbilir" üyeleri merhaba :) Sitenizden bir iki gün önce bir dost tavsiyesi ile haberdar oldum, ben de bir dağ bisikletçisiyim. Yaklaşık 1,5 yıldır okuldan fırsat bulduğum zamanlarda amatör bir profesyonel olarak bu işle ilgileniyorum :). Aynı zamanda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR