Arama sonuçlarınız

1. A

Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları

Ynt: Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları Ah, Ali amca ahh,gelemedik.Çok şey kaçırmışız.

2. A

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Ben de kendisini bir çok insan gibi sanal ortamdan tanıyordum,ama buraya yazdıklarından çok sevecen,yardımsever hayatı dolu dolu yaşamayı seven hayat dolu bir insan olduğu belliydi.Her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsak bile haberi duyduğumda çok...
  3. A

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yapım aşamsında bayağı uğraştınız ama emeğinizin karşılığını almışsınız.Zevkle takip ediyorum.

4. A

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi hoşgeldinz :)
  5. A

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Bu rengin cj ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim ama tek söyleyeceğim şey ''muhteşem olmuş''.Kapı menteşeleri, kaput mandalı vs.nin siyah olması da ayrı hava katmış.

6. A

cj 8 t 176 şanzıman

Ynt: cj 8 t 176 şanzıman Selamlar,skoda karbüratörüne hiç bulaşmayın.Yakıtı düşürüyor diyen yalan söyler.Ben de cj mi aldığımda üzerinden meşhur!!! skoda karbüratörü çıktı,benden önce ki sahiplerinden kendini akıllı!!!! zanneden birisi takmış.Araç cj den başka herşeye benziyordu performans...

7. A

Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(

Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :( Allah rahmet eylesin.Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun.
  8. A

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet abi bırakıcağını söyledi,eğer elime geçmezse isterim tekrar.
  9. A

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Dursun abi, sticker göndermişsin bana,henüz elime geçmedi ama çok teşekkürler ;).Keyifler nasıl bu arada?

10. A

77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz Bence Ankara Rauf ustayı arayın, o size yardımcı olur.

11. A

77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz Aracınız hayırlı olsun,derli toplu görünüyor.Modifikasyon konusunda da Göktuğ abiye rahatlıkla güvenebilirsiniz.Kendisi ikinci cj yi topluyor ve cj konusunda bayağı bilgili ve tecrübeli.Yükseltme konusunda da eğer kupa...
  12. A

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Erdinç abi kolay gelsin,kara şövalyeyi ne kadar sevdiğini biliyorum. Renk konusunda da sarı yada turuncu diyorum.

13. A

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Taha bey öncelikle kolay gelsin,sanayide kaportacı Ali İhsan usta varmış aynı zamanda motor değişimide yapıyormuş kendisi bir kaç ay önce bizim burda(Tirebolu) bir defender a ford motoru koymuştu.Tam olarak emin değilim ama evrak işlerinide hallediyor diye...
  14. A

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) Halil İbrahim bey,gezinizi diğer forumdan sıkı bir şekilde takip etmiştim ancak oraya üye olmadığımdan herhangi bir yorum da bulunamadım.Herkesin hayal edeceği bir hafta geçirmişsinz doğu karadeniz yaylalarında.Ben de sizinle aynı tarihlerde(19...
  15. A

JEEP CJ KARBÜRATÖR........

Ynt: JEEP CJ KARBÜRATÖR........ Merhaba,karbüratör 2 bare mi yoksa tek bare mi?Tamir takımı piyasada bulunabiliyor mu?

16. A

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? Muammer abi hayırlı olsun.Nivaya göre nasıl patrol?
  17. A

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road Yeni görüntüler yok mu Günday bey?
  18. A

37'' veya 38'' mt lastik (alınık)

Ynt: 37'' veya 38'' mt lastik (alınık) Kolay gelsin abi, 35 ler yetmiyo artık heralde :D

19. A

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Tamamdır abi.
  20. A

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar,Serkan abi power wagon(pover)lardan hala Görele'de birkaç tane faal durumda var, hatta bugün bir tanesini Tirebolu'da gördüm.Memlekete gelirsen, zaman uygun olursa tanışmak isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri