Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Ben de kendisini bir çok insan gibi sanal ortamdan tanıyordum,ama buraya yazdıklarından çok sevecen,yardımsever hayatı dolu dolu yaşamayı seven hayat dolu bir insan olduğu belliydi.Her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsak bile haberi duyduğumda çok...
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)
Bu rengin cj ye bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim ama tek söyleyeceğim şey ''muhteşem olmuş''.Kapı menteşeleri, kaput mandalı vs.nin siyah olması da ayrı hava katmış.
Ynt: cj 8 t 176 şanzıman
Selamlar,skoda karbüratörüne hiç bulaşmayın.Yakıtı düşürüyor diyen yalan söyler.Ben de cj mi aldığımda üzerinden meşhur!!! skoda karbüratörü çıktı,benden önce ki sahiplerinden kendini akıllı!!!! zanneden birisi takmış.Araç cj den başka herşeye benziyordu performans...
Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz
Aracınız hayırlı olsun,derli toplu görünüyor.Modifikasyon konusunda da Göktuğ abiye rahatlıkla güvenebilirsiniz.Kendisi ikinci cj yi topluyor ve cj konusunda bayağı bilgili ve tecrübeli.Yükseltme konusunda da eğer kupa...
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım
Taha bey öncelikle kolay gelsin,sanayide kaportacı Ali İhsan usta varmış aynı zamanda motor değişimide yapıyormuş kendisi bir kaç ay önce bizim burda(Tirebolu) bir defender a ford motoru koymuştu.Tam olarak emin değilim ama evrak işlerinide hallediyor diye...
Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)
Halil İbrahim bey,gezinizi diğer forumdan sıkı bir şekilde takip etmiştim ancak oraya üye olmadığımdan herhangi bir yorum da bulunamadım.Herkesin hayal edeceği bir hafta geçirmişsinz doğu karadeniz yaylalarında.Ben de sizinle aynı tarihlerde(19...
Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
Selamlar,Serkan abi power wagon(pover)lardan hala Görele'de birkaç tane faal durumda var, hatta bugün bir tanesini Tirebolu'da gördüm.Memlekete gelirsen, zaman uygun olursa tanışmak isterim.